L'oreal SE Curl Expression Crm-in-jel Def activator 250ml

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR7073
Gebruikswijze

Aanbrengen op handdoekdroog haar.

Waarom de L'oreal SE Curl Expression Crm-in-jel Def activator 250ml?

Style je krullen als een professional met de nieuwe crème-in-gel definitie-activator, versterkt door glycerine, ureum H en hibiscuszaad om de krullen te activeren voor een perfecte definitie met een unieke textuur die de diepe verzorging van een crème combineert met de extra fixatie van een gel.

Ontwikkeld in samenwerking met 4 krulexperts.

[STYLE JE KRULLEN OP ALS EEN PROFESSIONAL]: Curl Expression crème-in-gel definitie-activator is bedoeld om krullen en kroeshaar te stylen zoals een professional. Het activeert krullend en kroezend haar voor 12 keer meer definitie en 3 keer meer hydratatie met minder pluizig haar*. Krullend en kroezend haar is perfect gedefinieerd van de aanzetten tot de punten. Het beschermt het haar tegen hitte tot 230 °C*.

[STERKE CONCENTRATIE VAN INGREDIËNTEN]: Het bevat een sterke concentratie van 2% glycerine, ureum H & hibiscuszaad. Glycerine is een plantaardige hydraterende stof die zich aan water hecht voor langdurige hydratatie op de droogste haarvezels. Ureum H dat van nature in de huid aanwezig is, heeft een dubbele werking: hydratatie vastzetten en de hydrolipidenbarrière versterken. Hibiscuszaad, afkomstig uit het hart van de hibiscusbloem, is een super rijke, natuurlijke bron van aminozuren en hoogwaardige vitaminen.

[UNIEKE ERVARING]: Unieke crème-in-gel formule combineert de diepgaande verzorging van een crème met de extra fixatie van een gel voor perfect gedefinieerd haar zonder kartoneffect.

[VERSLAVEND PARFUM]: Een onvergetelijke florale samenstelling van sterjasmijn, orchidee & fresia als hoofdnoot, omhuld in een verfrissende bries als in de salon met een overdosis kostbaar cederhout.

[ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET KRULEXPERTS]: Met 4 internationale krul- en kroeshaarexperts: Titus Magida uit Zuid-Afrika (@call.me.titus), Vivi Siqueira uit Brazilië (@vivi_siqueira), Derick Monroe uit de Verenigde Staten (@derickmonroe) en Elodie Euston uit Frankrijk (@elodieeuston).

[HOE GEBRUIKEN]: Een kleine hoeveelheid product aanbrengen op je vingertoppen en over het haar verdelen met een definitietechniek, zoals het kroezen met de vingers.

[PROFESSIONELE TIPS]: Op krullen, aanbrengen op handdoekdroog haar voor een extra definitieboost vóór de crème-in-mousse. Op krullen, aanbrengen op handdoekdroog haar voor een extra definitieboost vóór de langhoudende intens hydraterende verzorging. Het is ideaal voor spiraalvormige krullen.

*Instrumentele test.

 

Hoe gebruik je de L'oreal SE Curl Expression Crm-in-jel Def activator 250ml?

Aanbrengen op handdoekdroog haar.