L'oreal SE Curl Expression Care Water Curls reviver 190ml

Specificaties
Meer informatie
Merk L'oreal
Cataloguscode LOR7072
Gebruikswijze

Elke ochtend verstuiven op de krullen en het kroeshaar na wrijving op het hoofdkussen.

Waarom de L'oreal SE Curl Expression Care Water Curls reviver 190ml?

Fris je krullen op als een professional met de nieuwe Curls reviver, versterkt met glycerine, ureum H en hibiscuszaad om het krulpatroon op te frissen voor pluisvrije, veerkrachtige krullen met een verzorgende watermisttextuur.

Ontwikkeld in samenwerking met 4 krulexperts.

[FRIS JE KRULLEN OP ALS EEN PROFESSIONAL]: Curl Expression Curls reviver zonder uitspoelen is ontwikkeld om krullen en kroeshaar op te frissen als een professional. Het frist krullen en kroeshaar elke ochtend onmiddellijk op voor 6 keer meer definitie en 48 uur bescherming tegen pluizig haar.

[STERKE CONCENTRATIE VAN INGREDIËNTEN]: Het is sterk geconcentreerd met 3% plantaardige glycerine, ureum H & hibiscuszaad. Glycerine is een plantaardige hydraterende stof die zich aan water hecht voor langdurige hydratatie op de droogste haarvezels. Ureum H dat van nature in de huid aanwezig is, heeft een dubbele werking: hydratatie vastzetten en de hydrolipidenbarrière versterken. Hibiscuszaad, afkomstig uit het hart van de hibiscusbloem, is een super rijke, natuurlijke bron van aminozuren en hoogwaardige vitaminen.

[UNIEKE ERVARING]: Een zachte, verzorgende waterformule verrijkt met verzorgende stoffen in een lichte mist voor een zacht en natuurlijk gevoel. Elke ochtend gemakkelijk te gebruiken, het frist krullen en kroeshaar op na wrijving op het hoofdkussen.

[VERSLAVEND PARFUM]: Een onvergetelijke florale samenstelling van sterjasmijn, orchidee & fresia als hoofdnoot, omhuld in een verfrissende bries als in de salon met een overdosis kostbaar cederhout.

[ONTWIKKELD IN SAMENWERKING MET KRULEXPERTS]: Met 4 internationale krul- en kroeshaarexperts: Titus Magida uit Zuid-Afrika (@call.me.titus), Vivi Siqueira uit Brazilië (@vivi_siqueira), Derick Monroe uit de Verenigde Staten (@derickmonroe) en Elodie Euston uit Frankrijk (@elodieeuston).

[HOE GEBRUIKEN]: Elke ochtend verstuiven op de krullen en het kroeshaar na wrijving op het hoofdkussen. Kan worden gebruikt vóór het droog knippen om het patroon op te frissen zonder nat te maken.

[PROFESSIONELE TIPS]: Voor veerkrachtige krullen en kroeshaar geleidelijk aan aanbrengen met een kreukbeweging op 20 cm van het haar.

*Instrumentele test.

 

Hoe gebruik je de L'oreal SE Curl Expression Care Water Curls reviver 190ml?

Elke ochtend verstuiven op de krullen en het kroeshaar na wrijving op het hoofdkussen.