Sibel Perm Elastiek Sil.lang Rond Verst.50stk P001784

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1038
Kleur Wit
Gebruik Ronde permanentelastieken voor het vastzetten van permanentrollers.
Inclusief Een verpakking bevat 50 stuks.
Afmeting Lengte van 86 millimeter.

Waarom de Sibel Perm Elastiek Siliconen Lang Rond?

De Sibel Perm Elastiek Siliconen Lang Rond is een elastiek die speciaal is ontwikkeld voor het permanenten van het haar. Het elastiek is gemaakt van siliconen en heeft een lang en rond formaat. Het wordt gebruikt om het haar stevig vast te houden op de permanente staafjes tijdens de behandeling. De Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond is speciaal gemaakt voor BI-COLOR permanentwikkels. Dit product is gemaakt van silicoon en is extra sterk. Doordat dit product twee ogen bevatten, bevestig je het elastiek simpel. Na het zetten van de wikkels spoel je de Sibel Perm elastieken eenvoudig en kan gebruikt worden voor een volgende behandeling. Een verpakking bestaat uit 50 stuks en de lengte is 86 millimeter. Daarnaast gaat dit product lang mee. 

Hoe gebruik je de Sibel Perm Elastiek Siliconen Lang Rond?

  1. Voorbereiding: Was het haar en droog het tot het vochtig is, niet volledig droog of te nat.
  2. Scheiding: Verdeel het haar in secties en maak het grote met clips.
  3. Winding: Neem een ​​sectie van het haar en wikkel deze stevig om de permanente staafjes. Zet het uiteinde van de haarlok vast met de Sibel Perm Elastiek Siliconen Lang om ervoor te zorgen dat de haarlok goed op zijn plaats blijft zitten tijdens de behandeling.
  4. Fixatie: herhaalde stap 3 totdat alle secties van het haar zijn gewikkeld en vastgezet met de elastieken.
  5. Behandeling: Breng de permanente vloeistof aan op het haar en laat het werken volgens de instructies van het product.
  6. Spoelen: Spoel het haar vermoedelijk uit met water om alle resten van de permanente vloeistof te verwijderen.
  7. Neutraliseren: Breng de neutralisator aan op het haar en laat deze inwerken volgens de instructies van het product.
  8. Spoelen: Spoel het haar opnieuw uit met water.
  9. Verwijderen: Verwijder de permanente staafjes en de elastieken voorzichtig door ze langzaam uit het haar te draaien. Gebruik uw vingers van een kam om het haar in het gewenste model te brengen.

Met de Sibel Perm Elastiek Siliconen Lang Rond kunt u ervoor zorgen dat het haar tijdens de permanente behandeling goed op zijn plaats blijft zitten. Het siliconen materiaal zorgt ervoor dat de elastiek gemakkelijk uit het haar te verwijderen is en herbruikbaar is voor meerdere behandelingen. De elastieken zijn geschikt voor zowel professionele kappers als voor thuisgebruik.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Perm Elastiek Siliconen Lang Rond?

· Ronde permanentelastieken

· Gemaakt van siliconen

· Extra sterk

· Lengte van 86 millimeter

· Een verpakking bevat 50 stuks

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!