Sibel Set 3 Rol Alu Folie 15cm 100mt P002949

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5247
Gebruik Aluminiumfolie voor professioneel gebruik.
Inclusief Een verpakking bevat 3 rollen.
Afmeting Lengte: 100 centimeter. Breedte: 15 centimeter.

Waarom de Sibel Aluminiumfolie 3 Rollen 15cm?

Dit is een aluminiumfolie die 3 rollen bevatten. De Sibel Aluminiumfolie is voor professioneel gebruik en voor het zetten van highlights. De dikte van de aluminiumfolie is 12µ. De lengte is 100 centimeter en de breedte is 15 centimeter. Het aanbrengen van highlights wordt nu eenvoudig met deze aluminiumfolie!

Wat is het effect van de Sibel Aluminiumfolie 3 Rollen 15cm?

Door folie te gebruiken, kunt u eenvoudig en nauwkeurig haarverf aanbrengen op zelfs de kleinste en dunste plukjes haar. Daarnaast is het mogelijk om verschillende kleuren in één keer aan te brengen met de folie, waarbij u alle haarkleuren heel dicht bij de haaraanzet aan kunt brengen. Zo kan iedereen lang genieten van het mooie kapsel!

Hoe gebruik je de Sibel Aluminiumfolie 3 rollen 15cm?

  1. Begin met het knippen van de folie op de gewenste lengte. De Sibel Set 3 Rol Alu Folie is 15 cm breed, dus ontmoet de sectie van het haar dat je wilt behandelen en knip de folie op de juiste lengte af. Je kunt een schaar gebruiken om de folie te knippen.
  2. Neem een ​​dunne haarlok en kam deze deur om ervoor te zorgen dat de haren goed verdeeld zijn. Plaats de folie onder de haarlok, met de matte zijde naar boven en de zijde naar beneden.
  3. Breng de haarkleur van de highlights aan op de haarlok volgens de instructies van het product dat je gebruikt hebt. Zorg ervoor dat je de folie volledig bedekt met het product en dat het gelijkmatig is.
  4. Vouw de folie dubbel over de haarlok, zodat de bovenste en onderste rand elkaar raken. Druk stevig om de folie op zijn plaats om ervoor te zorgen dat het product niet kan lekken.
  5. Draai de gezamenlijke van de folie om elkaar heen om de haarlok volledig te omhullen en op zijn plaats te houden. Je kunt de samengestelde ook vouwen en vastzetten met een klem of een haarklem.
  6. Herhaal deze stappen voor elke haarlok die je wilt behandelen, waarbij je telkens een nieuwe strook folie gebruikt. Zorg ervoor dat de folie strak en stevig om de haarlok zit om lekken te voorkomen.
  7. Laat de haarkleur van highlights de aanbevolen tijd inwerken volgens de instructies van het product. Dit kan afhankelijk zijn van het type product en de gewenste resultaten.
  8. Nadat de inwerktijd verstreken is, verwijder je voorzichtig de folie van de haarlokken. Begin bij het resultaat en werk naar de wortels om het product gelijkmatig te verwijderen.
  9. Spoel het haar nauwkeurig uit volgens de instructies van het product. Zorg ervoor dat alle resten van het product worden verwijderd en het haar schoon is.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Aluminiumfolie 3 rollen 15cm?

  • Aluminiumfolie voor professioneel gebruik

  • Dikte van 12µ

  • Lengte van 100 centimeter

  • Breedte van 15 centimeter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!