Jaguar J-Cut Liner 85270

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Jaguar
Cataloguscode JAG5124
Haartype Gezichtshaar
Kleur Zilver
Gebruik Ideaal voor wenkbrauwen en baardcontouren.
Inclusief AAA-batterij, opzet stuk (2 en 4 mm) en schoonmaakborstel.

Waarom de Jaguar J-Cut Liner?

De Jaguar J-Cut Liner is een kleine en veelzijdige mini trimmer. Deze trimmer brengt de wenkbrauwen en de baardcontouren precies in vorm en is makkelijk te gebruiken. De in de set meegeleverde opzetkop trimt wenkbrauwen op precies 4 of 2 mm lengte. De Jaguar J-Cut Liner scheert comfortabel en efficiënt de ongewenste gezichtsharen weg. De trimmer wordt geleverd inclusief batterij (1x AAA)

Hoe gebruik je de Jaguar J-Cut Liner?

De Jaguar J-Cut Linner is een multifunctionele mini trimmer. Je gebruikt hem om de baardcontouren af te werken en om de wenkbrauwen te trimmen. Je kunt hem gebruiken op een stand van 4mm of 2mm. 4 mm is het meest geschikt om mee af te werken en de 2mm om mee te trimmen.

Wat zijn de voordelen van de Jaguar J-Cut Liner?

  • Mini trimmer

  • Ideaal voor wenkbrauwen en baardcontouren

  • Met opzet stuk

  • Comfortabel en efficiënt

  • Inclusief batterij

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!