Jaguar CM2000 Tondeuse 85606

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Jaguar
Cataloguscode JAG5179
Kleur Zwart
Snoerlengte 2,8 meter
Snijblad 46mm
Gebruik Een krachtige tondeuse voor het scheren van het haar.
Inclusief Opzetkammen (3, 6, 9, 12, 19, 25mm) en onderhoudsset.
Afmeting Snijlengte: 1 - 2mm.

Waarom de Jaguar CM2000 tondeuse?

Ben je opzoek naar een krachtige tondeuse, die zo min mogelijk geluid maakt? Dan zit je met de Jaguar CM2000 tondeuse goed! De Jaguar tondeuse is uitgerust met een zeer, sterke geluidsarme dubbelgepoolde schommelankermotor. Met precisie scheerplaatjes voor een buitengewone scherpte en lange levensduur. Daarnaast kun je de scheerplaatjes eenvoudig erop zetten en vast schroeven, zonder dat de plaatjes moeten worden afgesteld dit komt doordat het een snelmontagesysteem bevat. De snijlengte 1 tot 2 mm is traploos aan het apparaat instelbaar. Een lichtgewicht tondeuse voor het maken van de mooiste creaties!

Wanneer gebruik je de Jaguar CM2000 tondeuse?

Je gebruikt de Jaguar CM2000 tondeuse wanneer je een krachtige tondeuse wilt die makkelijk te gebruiken is. De tondeuse ligt fijn in de hand en is licht in gewicht.de tondeuse heeft erg scherpe snijbladen waardoor je heel precies te werk kunt gaan. De tondeuse bevat een extra lange kabel van 2,8meter. Het lange snoer zorgt ervoor dat je flexibel bent in gebruik en veel bewegingsvrijheid hebt. Bij de tondeuse krijg je 6 opzetkammen (3, 6, 9, 12, 19, 25 mm).

Wat zijn de kenmerken van de Jaguar CM2000 tonndeuse?

  • Krachtige tondeuse met snoer

  • Lichtgewicht design

  • Geluidsloze motor

  • Buitengewone scherpte

  • Vermogen 10W

Wat krijg je er allemaal extra bij?

  • Je ontvang 6 opzetkammen (3, 6, 9, 12, 19, 25 mm).
  • Een onderhoudsset, zodat je lang kunt genieten van de tondeuse.
  • Kabel van 2,8 meter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!