ASP Service Spirit Lights Tint Bowl

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk ASP Service
Cataloguscode ASP6291

Wat is de ASP Service Spirit Lights Tint Bowl

De ASP Service Spirit Lights Tint Bowl is een handige en praktische kom die speciaal is ontworpen voor het combineren en aanbrengen van haarkleurproducten. Het is een essentieel gereedschap voor kappers en haarkleurspecialisten die streven naar een zeer snelle en snelle in hun werk.

De tintkom is gemaakt van hoogwaardig, duurzaam en chemisch bestendig kunststof. Het is ontworpen om bestand te zijn tegen de meeste haarkleurchemicaliën en kan veilig worden gebruikt met haarverf, blondering, toners en andere kleurformules.

De kom heeft een ruime capaciteit, waardoor je voldoende ruimte hebt om de haarkleurproducten samen te voegen. De binnenkant van de kom heeft meetmarkeringen, waardoor je de juiste verhoudingen van de kleurformules kunt afmeten voor een nauwkeurige menging.

Het handvat van de kom is ergonomisch ontworpen en ligt comfortabel in de hand. Dit heeft tot gevolg dat je de overgang van de haarkleur kunt volgen.

De Spirit Lights Tint Bowl heeft een brede basis, waardoor het stabiel blijft staan ​​tijdens het mengproces. Dit voorkomt morsen en zorgt ervoor dat je geconcentreerd kunt werken zonder je zorgen te maken over het omstoten van de kom.

De kom is gemakkelijk schoon te maken na gebruik. Je kunt eenvoudig elke resten van haarkleurproducten verwijderen door de kom af te spoelen met warm water en zeep. Zorg ervoor dat u de volgende keer droogt voordat u deze opbergt.

Of je nu een professionele bent in een salon of je haar thuis kleurt, de ASP Service Spirit Lights Tint Bowl is een betrouwbaar en handig gereedschap dat je helpt om haarkleurproducten te mengen om te mengen en aan te brengen. Het is een onmisbaar hulpmiddel voor het bereiken van professionele en gepersonaliseerde kleurresultaten.

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!