ASP Mode Miracle Mist 250ml

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP
Cataloguscode ASP6256
Haartype Alle haartypen
Inhoud 250ml
Glans Natuurlijk
Werking Ontklit en revitaliseert het haar direct.
Gebruik Een leave-in treatment met 12 miraculeuze effecten.
Gebruikswijze

1. Schud de Miracle Mist goed voor gebruik

2. Was het haar en breng de mist aan op handdoekdroog haar.

3. Laat het 30 seconden inwerken.

4. Kam daarna het haar door. 

 

Waarom de ASP Mode Miracle Mist 250ml?

De Miracle Mist is de perfecte leave-in treatment met wel 12 miraculeuze effecten. Daarnaast is deze spray vrij van parabenen, waxes en minerale oliën. Na het gebruik van deze spray is het haar ontzettend zacht en heeft het een prachtige natuurlijke glans zonder dat het haar verzwaart. De Miracle Mist is het perfecte product voor dagelijks gebruik in elke kapperszaak en natuurlijk voor thuis!

Hoe gebruik je de ASP Mode Miracle Mist 250ml?

 1. Gebruik op vochtig haar: Spray de ASP Mode Miracle Mist gelijkmatig over handdoekdroog haar na het wassen. Kam of borstel het haar door om de spray gelijkmatig te verdelen. De spray zal helpen om het haar te hydrateren, klitten te verminderen en te beschermen tegen beschadiging door hitte en styling.
 2. Gebruik als stylingondersteuning: Spray de ASP Mode Miracle Mist op droog haar voordat je gaat stylen met een föhn, stijltang of krultang. De spray zal helpen om het haar te beschermen tegen hitte en gelijktijdig glans en textuur toe te voegen aan het gestylde haar.
 3. Gebruik als finishing spray: Na het voltooien van je gewenste kapsel, spray je een lichte nevel van de ASP Mode Miracle Mist over het haar om het te fixeren en een langdurige glans te geven.
 4. Gebruik tussen wasbeurten door: Als je haar droog aanvoelt tussen de wasbeurten door, kun je de ASP Mode Miracle Mist gebruiken om het haar op te frissen en te hydrateren. Spray het gelijkmatig over het haar en de kam voor een vernieuwde uitstraling.
 5. Gebruik als dagelijkse haarverzorging: Je kunt de ASP Mode Miracle Mist dagelijks gebruiken als een lichte haarverzorgingsspray om het haar te hydrateren, te beschermen en te verzachten. Spray het op droog of vochtig haar en stijl zoals gewenst.

Belangrijk: Schud de fles goed voor gebruik en houd de spray op ongeveer 20-30 cm afstand van het haar tijdens het aanbrengen. De hoeveelheid spray die je gebruikt, kan afhankelijk zijn van de lengte en dikte van je haar. Lees altijd de instructies op de verpakking van de ASP Mode Miracle Mist voor specifieke aanbevelingen en gebruiksaanwijzingen.

Wat zijn de kenmerken van de ASP Mode Miracle Mist 250ml?

 • Vrij van parabenen en waxes

 • 12 unieke effecten

 • Revitaliseert en ontklit het haar direct

 • Maakt het haar zacht

 • Geeft een natuurlijke glans

12 Miraculeuze effecten van de Miracle Mist:

 1. Ontklit
 2. Herstelt droog en beschadigd haar
 3. Geeft een natuurlijke glans
 4. Controleert pluis
 5. Beschermt tegen hitte
 6. Geeft krullen een boost
 7. Verzacht de hoofdhuid
 8. Bevat een UV filter
 9. Voorkomt gespleten haarpunten
 10. Het haar is makkelijker te stijlen
 11. Bevat een flexibele primer
 12. Ideale knipspray

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!