ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP
Cataloguscode ASP6259
Inhoud 80gr
Werking Voorkomt gele pigmenten tijdens het blondeerproces.
Gebruik Bij iedere 60 gram aan blondeerproduct voeg je 1 tot 3 centimeter Additive toe.

Waarom de ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g?

De ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g voorkomt ongewenste gele pigmenten tijdens het oplichtingsproces. De Additive is geschikt voor een donkerblonde tot een lichtblonde basis en makkelijk te mengen met alle ASP blondeerproducten. Bij iedere 60 gram blondeerproduct kun je 1 tot 3 centimeter Additive toevoegen. Hierna is het belangrijk om het mengsel goed te mengen. Na het gebruik van de ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g heeft het haar een mooie en koele ondertoon

Wat is het effect van de ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g?

De ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g voorkomt ongewenste gele pigmenten tijdens het oplichtingsproces. Hierdoor krijgt het haar een mooie en koele ondertoon.  

Hoe gebruik je de ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g?

  1. Mengverhouding: Voeg de ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive toe aan je ontkleuringsmengsel volgens de aanbevolen mengverhouding. De exacte mengverhouding kan variëren, dus raadpleeg de instructies op de verpakking voor de juiste verhouding.
  2. Mengen: Meng de ontkleuringen
  3. Toepassing: Breng het mengsel direct aan op droog haar met behulp van een kwast of een kam. Begin bij de wortels en werk naar de punten toe. Zorg ervoor dat de vermenging gelijk is
  4. Inwerktijd: De inwerktijd kan afhankelijk zijn van het gewenste opleidingsniveau en het haartype. Volg de instructies op de verpakking voor de aanbevolen inwerktijd. Houd het haar tijdens de inwerktijd goed in de gaten en controleer regelmatig op het gewenste licht
  5. Uitspoelen: Spoel het haar uitsluitend uit met warm water totdat het spoelwater helder is. Zorg ervoor dat alle resten van de vermenging volledig uit het haar zijn gespoeld.

 

Wat zijn de kenmerken van de ASP System Blonde Anti-Yellow Lightening Additive 80g?

·Neutraliseert ongewenste gele pigmenten tijdens het oplichtingsproces

·Geeft een heldere witte blondkleur

·Te gebruiken bij een donkerblonde tot lichtblonde basis

·Geschikt voor alle ASP blondeerproducten

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!