ASP Vitaplex Part 2 Reconstructor 275ml

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP
Cataloguscode ASP6288
Haartype Geverfd en/of geblondeerd haar
Uniek ingrediënt RAV19 formule
Inhoud 275ml
Werking ASP Vitaplex is een prachtig systeem voor de kapper. ASP Vitaplex is een systeem dat de natuurlijke structuur van het haar herbouwt en herstelt.
Gebruik Een versterkende behandeling voor na het kleuren of blonderen.
Gebruikswijze

Klik hier voor de uitgebreide gebruiksaanwijzing van ASP Vitaplex.

  1. Breng de ASP Vitaplex Part 2 Reconstructor (vb 40ml/g op mediumlengte) aan op handdoek droog haar.
  2. Laat het ongeveer 10 minuten inwerken.
  3. Spoel het vervolgens goed uit.

Voor een maximaal resultaat kan je de volgende verzorging gebruiken:

 ASP Vitaplex Shampoo en de ASP Vitaplex Conditioner.

Waarom de ASP Vitaplex part 2 Reconstructor?

Het Bevat de unieke RAV19 formule, met 19 aminozuren wat erg eiwitrijk is en je haar goed onderhoud. ASP Vitaplex beschermt en herbouwt de haarstructuur. Het haar wordt sterker, soepeler, en het glans weer als nooit tevoren. Je krijgt een betere oplichting van het haar zonder hogere peroxide, want peroxide maakt bij sommige producten het haar erg bleek. Het kan gebruikt worden bij alle ASP kleur en blondeer producten.

Waar gebruik je ASP Vitaplex Part 2 Reconstructor voor?

Je kunt de ASP Vitaplex Part 2 Reconstructor gebruiken nadat je het haar geverfd of geblondeerd hebt, in combinatie met de ASP Vitaplex Part 1 Protector. Je gebruikt ASP Vitaplex Part 2 Reconstructor op handdoek droog haar, om het haar te versterken en er van buitenaf mooier uit te laten zien (meer glans en een mooiere vorm). De ASP Vitaplex Part 2 Reconstructor bevat de unieke RAV19 formule. Dit is een formule met 19 aminozuren, die tijdens de kleuring of blondering vernietigd kunnen worden. Door deze aminozuren wordt het haar aanzienlijk sterker, gezonder en blijft het een stuk langer mooi doordat er zoveel eiwitten in de amonizuren zitten wat nu in het haar komt.

Wat zijn de voordelen van de ASP Vitaplex part 2 Reconstructor?

- Het beschermt en onderhoudt de structuur van het haar

- Het gaat beschadiging aan het haar tegen

- Het haar krijgt meer glans en wordt sterker en soepeler

- Minimaliseert/Vermindert haarbreuk

- Het geeft een boost aan de volume en de sterkte van het haar

- De keratine die al in je haar zit krijgt een extra boost

Hoe gebruik je de ASP Vitaplex part 2 Reconstructor?

De ASP Vitaplex part 2 reconstructor gebruik je in combinatie met de ASP Vitaplex part 1 protector. Breng de ASP Vitaplex part 2 reconstructor aan op handdoekdroog haar. Laat het hierna ongeveer 10 minuten in het haar trekken. Spoel het na 10 minuten uit het haar en vervolgens droog je het haar. Het haar is nu glanzend en soepel. Style het hierna zoals gewenst. Om het haar te onderhouden kan de klant de ASP Vitaplex part 3 Bond Preserver voor thuis gebruiken. 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!

Ook interessant voor jou