ASP Mode Styling Volume Mousse 300ml

Specificaties
Meer informatie
Merk ASP Mode Styling
Cataloguscode AMS0027

Wat is de ASP Mode Styling Volume Mousse 300ML?

De ASP Mode Styling Mousse is een creatieve stylingsschuim dat direct glans, stevigheid en volume toevoegt aan elk kapsel. Je kapsel blijft hierdoor de hele dag goed in zijn vorm zitten. De mousse is gezond voor je haar en is perfect te gebruiken in de salon na een haarbehandeling.

Waarom de ASP Mode Styling Volume Mousse 300ML?

De ASP Mode Styling Volume Mousse geeft body en volume aan ieder haartype en zorgt voor een lange houdbaarheid. De lichtgewicht formule is ook zeer geschikt voor fijn en slap haar. De voedende ingrediënten zorgen voor gezond en glanzend haar. Ook zeer geschikt voor krullen! Bovendien zorgt deze mousse ervoor dat de volume de gehele dag blijft zitten.

Wat zijn de kenmerken van de ASP Mode Styling Volume Mousse 300ML?

  • Volume, verzorging en glans
  • Sterke fixatie
  • Lichtgewicht mousse
  • Indrukwekkende volume boost
  • Je krijgt een vollere look
  • CG-proof
  • Vegan

Wie kan de ASP Mode styling Volume Mousse 300ML gebruiken?

De ASP Mode Volume Mousse is te gebruiken voor elk haar type. Het is het beste te gebruiken voor fijn en slap haar, want de mousse is lichtgewicht en het haar zal dus ook niet worden verzwaard. In de mousse zitten verschillende soorten voedende ingrediënten voor je haar. Die ervoor zorgen dat het voor alle haartypes te gebruiken is en dat het haar er gezond en glanzend uit zal zien.

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!