Sibel Adapter Wastafel Set 2 P000608

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB4009
Kleur Zwart
Gebruik Nekbeschermer voor het wassen van het haar in een wasbak.
Inclusief Wordt geleverd in een set van 2.

Wat is de Sibel Adapter Wastafel?

De Sibel Adapter Wastafel Set 2 is een handige oplossing voor kappers die hun wasbak op een wastafel willen installeren. De set bestaat uit een aantal onderdelen die nodig zijn om de haarwasbak op een standaard wastafel aan te sluiten. De set bevat een flexibele afvoerslang met een lengte van 1,5 meter, die je kunt aansluiten op de afvoer van de wastafel. Daarnaast is er een kraanadapter inbegrepen die ervoor zorgt dat je de kraan van de wastafel kunt gebruiken om de haarwasbak te vullen. Ook is er een siliconenmat opgenomen die je onder de haarwasbak kunt leggen om te voorkomen dat er water op de grond terechtkomt.

Van welk materiaal is de Sibel Adapter Wastafel?

De Sibel Adapter Wastafel Set 2 is gemaakt van geavanceerde materialen en is ontworpen om gemakkelijk te installeren en te gebruiken. De set is geschikt voor de meeste wastafels en haarwasbakken en biedt een praktische oplossing voor kappers die geen aparte ruimte hebben om een ​​haarwasbak te installeren.

Waarom de Sibel Adapter Wastafel?

Haren wassen in een wasbak kan een vervelende pijn geven aan de nek. Daarom is dit het juiste product voor een zachte ondersteuning van de nek tijdens het wassen van het haar. Dit product is een nekbeschermer gemaakt van schuimrubber en is gemakkelijk te plaatsen aan de rand van de wastafel. Daarnaast is hij eenvouding te reinigen. Dit product wordt geleverd in een set van 2

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Adapter Wastafel?

  • Nekbeschermer

  • Gemaakt van schuimrubber

  • Zachte ondersteuning

  • Eenvoudig te reinigen

  • Set van 2

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!