Sibel Maatbeker 100ml P000486

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1112
Gebruik Maatbeker voor oxiderende en neutraliserende producten.
Afmeting Inhoud van 100 milliliter.

Waarom de Sibel Maatbeker 100ml?

De Sibel Maatbeker is geschikt voor professioneel gebruik en is onmisbaar in elke kapsalon. Dankzij de transparante kleur van de maatbeker is het eenvouding om de juiste verhoudingen af te meten. De beker is compact en daarnaast makkelijk op te bergen. De maatbeker is bedoeld voor oxiderende en neutraliserende producten. De inhoud van de maatbeker is 100 milliliter

Wanneer gebruik je de Sibel Maatbeker 100ml?

  • Haarkleuring: Als je haarverf gebruikt en een kleine hoeveelheid kleurstof wilt mengen, kun je de Sibel maatbeker van 100 ml gebruiken om de juiste oplossing van verf en ontwikkelaar af te meten.
  • Haarbehandelingen: Bij het gebruik van haarbehandelingsproducten zoals haarmaskers, conditioners of oliën, kan de Sibel maatbeker van 100 ml worden gebruikt om de hoeveelheid van het product af te meten voor een specifieke behandeling.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Maatbeker 100ml?

· Maatbeker voor professioneel gebruik

· Voor oxiderende en neutraliserende producten

· Inhoud van 100 milliliter 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!