Sibel Wasbak Luxe Zwart P003328

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5004
Kleur Zwart
Gebruik Een kantelbare wasbak voor het wassen van het haar.
Afmeting Breedte: 60 centimeter. Hoogte: maximaal 120 centimeter. Diepte: 45 centimeter.

Waarom de Sibel Wasbak Luxe Zwart?

De Sibel Wasbak Luxe Zwart is een mobiele wastafel om haren te wassen. Deze wasbak is bijvoorbeeld ideaal voor thuiskappers. De wasbak heeft een losstaande wasbak en een reservoir van 9 liter. De slang van de wasbak is 0,5 meter. Tevens is hij verstelbaar van 75 centimeter tot 120 centimeter. Ook is hij kantelbaar, zodat hij veel comfort heeft voor de klanten.

Wat is de Sibel Wasbak Luxe Zwart?

De Sibel Luxe Wasbak is een wasbak die geschikt is voor kappers. De wasbak is handig te gebruiken om het haar mee uit te spoelen na bijvoorbeeld een verfbehandeling. De wasbak is gemaakt van ondergrondse materialen waardoor die waterdicht is en dus lekkage tegen gaat. De wasbak is duurzaam en heeft een elegant ontwerp met een erg moderne stijl. Verder is de wasbak goed afgewerkt met strakke lijnen en is die erg functioneel.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Wasbak Luxe Zwart?

·      Losstaande wasbak

·      Reservoir van 9 liter

·      Slang van 0,5 meter

·      Verstelbaar van 75 tot 120 centimeter

·      Kantelbaar

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!