Sibel Applicator Perm 120ml P000497

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1104
Gebruik Applicator te gebruiken tijdens het aanbrengen van permanentvloeistof.
Afmeting Inhoud van 120 milliliter.

Waarom de Sibel Applicator Perm 120ml?

Deze applicator van Sibel helpt je om bijvoorbeeld permanentvloeistof aan te brengen op het haar. Het flesje heeft een handige dop waarmee je de vloeistof gemakkelijk kan verdelen. De inhoud van de applicator is 120 milliliter.

Hoe gebruik je de Sibel Applicator Perm 120ml?

  1. Voorbereiding: zorg ervoor dat alle gebruikte materialen en producten bij de hand hebben, inclusief de Sibel Applicator Perm, permanente vloeistof en andere producten die je nodig hebt voor het permanenten van het haar.
  2. Vul de fles: Verwijder de dop van de Sibel Applicator Perm en vul de fles met de maximale hoeveelheid permanente vloeistof. De applicatorfles heeft een inhoud van 120 ml, dus meet de juiste hoeveelheid op basis van de instructies van het product dat je gebruikt.
  3. Sluit de fles: Plaats de dop stevig terug op de applicatorfles en zorg ervoor dat deze goed is afgesloten om lekken te voorkomen.
  4. Voorbereiding van het haar: Bereid het haar voor op het permanente proces volgens de instructies van het specifieke product dat je gebruikt. Dit kan onder andere het wassen en kammen van het haar inhouden.
  5. Aanbrengen van de permanente vloeistof: Begin met het verdelen van het haar in secties. Neem een ​​sectie haar en breng de Sibel Applicator Perm aan op de wortels en lengtes van het haar, waarbij je ervoor zorgt dat de vloeistof gelijkmatig wordt verdeeld. Werk van boven naar beneden en herhaal het proces voor elke sectie haar.
  6. Massage en inwerktijd: Masseer de permanente vloeistof in het haar om ervoor te zorgen dat het goed wordt opgenomen. Volg de instructies van het product voor de juiste inwerktijd. Laat de vloeistof gedurende deze tijd in het haar zitten.
  7. Spoelen en neutraliseren: Nadat de inwerktijd is verstreken, spoel je het haar definitief uit met water om de permanente vloeistof te verwijderen. Breng vervolgens de neutraliserende lotion aan volgens de instructies van het product om het permanente proces te stoppen.

Het gebruik van de Sibel Applicator Perm maakt het aanbrengen van permanente vloeistof tijdens het permanenten van het haar gedefinieerd en gescheidener. Zorg ervoor dat je instructies van het specifieke permanente product dat je gebruikt volgt voor de beste resultaten.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Applicator Perm 120ml?

· Applicator

· Voor het aanbrengen van permanentvloeistof

· Met doseerdop

· Inhoud van 120 milliliter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!