Sibel Borstel- en Kammenreiniger P000418

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5036
Gebruik Een borstel voor het reinigen van borstels en kammen.
Afmeting Lengte van 12,5 centimeter.

Waarom de Sibel Borstel- en Kammenreiniger?

De Sibel Borstel- en Kammenreiniger is een reinigersborstel. De borstel zorgt ervoor dat borstels en kammen worden schoongemaakt. De lengte van de reinigersborstel is 12,5 centimeter

Wanneer gebruik je de Sibel Borstel- en Kammenreiniger?

De Sibel Borstel- en Kammenreiniger is een handig hulpmiddel dat wordt gebruikt om haar, stof en ander vuil uit borstels en kammen te verwijderen. Hier is een uitleg over wanneer je de Sibel Borstel- en Kammenreiniger kunt gebruiken:

  1. Regelmatig onderhoud: Het wordt aanbevolen om borstels en kammen regelmatig schoon te maken om ophoping van haar, stof en productresten te voorkomen. Gebruik de Sibel Borstel- en Kammenreiniger als onderdeel van je reguliere schoonmaakroutine.
  2. Verwijderen van haar en vuil: Gebruik de Sibel Borstel- en Kammenreiniger om haar en ander vuil uit de borstels en kammen te verwijderen. Begin bij de basis van de borstelharen en werk naar boven, terwijl je voorzichtig drukt om alle haren en vuildeeltjes los te maken.
  3. Reinigen van de kammen: Plaats de tanden van de kam in de sleuven van de Sibel Borstel- en Kammenreiniger. Beweeg de kam open en neer door de sleuven om alle haarsterkten en vuil tussen de reinigingen te verwijderen. Herhaal deze beweging meerdere keren totdat de kam volledig schoon is.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Borstel- en Kammenreiniger?

· Reinigingsborstel

· Voor het schoonmaken van borstels en kammen

· Lengte van 12,5 centimeter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!