Sibel Handvat Haaknaalden 3st 1 25/1 1/0 75mm P000495

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1074
Gebruik Haaknaalden voor het zetten van highlights

Wat zijn de Sibel Handvat Haaknaalden?

De Sibel Handvat Haaknaalden voor kappers zijn ontworpen om hairextensions en haarstukken op een gedetailleerde en nauwkeurige manier om te brengen. Het handvat van de haaknaalden is ergonomisch ontworpen om de handen van de kapper te ontlasten tijdens het werken. Het handvat is gemaakt van zacht rubber met een antislip textuur om een ​​stevige grip te garanderen en de controle over de naald te verbeteren.

De naalden zijn gemaakt van hoogwaardig staal en hebben een gladde afwerking om gemakkelijk door het haar te glijden en zo min mogelijk schade aan te brengen. De haaknaalden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en lengtes om aan de behoefte van verschillende haarstukken en haartypes te voldoen.

Met de Sibel Handvat Haaknaalden kunnen kappers delen en snel haarstukken en uitbreidingen aanbrengen, waardoor ze hun klanten kunnen bedienen en een professionele uitstraling kunnen behouden.

Waarom de Sibel Handvat Haaknaalden?

De Sibel Handvat Haaknaalden maken het zetten van highlights in het haar nog makkelijker! De afmetingen van de haaknaalden zijn: 0.75 millimeter, 1.0 millimeter en 1.25 millimeter. Door de verschillende afmetingen is het mogelijk om zelf de dikte te bepalen van de haarlokken. De haaknaalden worden meegeleverd in een doorzichtige etui

Wat zijn de voordelen van de Sibel Handvat Haaknaalden?

  • Set van 3 stuks

  • In een doorzichtige etui

  • Voor het maken van highlights 

  • Verschillende afmetingen

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!