Sibel Maatbeker 200ml P000496

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5040
Gebruik Maatbeker voor oxiderende en neutraliserende producten.
Afmeting Inhoud van 200 milliliter.

Waarom de Sibel Maatbeker 200ml?

De Sibel Maatbeker is geschikt voor professioneel gebruik en is onmisbaar in elke kapsalon. Dankzij de transparante kleur van de maatbeker is het eenvoudig om de juiste verhoudingen af te meten. De beker is compact en daarnaast makkelijk op te bergen. De maatbeker is bedoeld voor oxiderende en neutraliserende producten. De inhoud van de maatbeker is 200 milliliter

Wanneer gebruik je de Sibel Maatbeker 200ml?

  • Haarverf: Als je haarverf mengt, kun je de Sibel maatbeker van 200 ml gebruiken om de juiste keuze te maken van verf en ontwikkelaar van te meten. Dit is vooral handig wanneer je een grotere hoeveelheid haarverf nodig hebt.
  • Haarbehandelingen: Bij het gebruik van haarbehandelingsproducten zoals haarmaskers, conditioners of oliën, kan de Sibel maatbeker van 200 ml worden gebruikt om de hoeveelheid van het product af te meten.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Maatbeker 200ml?

· Maatbeker voor professioneel gebruik

· Voor oxiderende neutraliserende producten

· Inhoud van 200 milliliter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!