Sibel Kinderkussen Boost P002143

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5041
Kleur Zwart
Gebruik Een Sibel kinderkussen die geschikt is voor elke kappersstoel.
Afmeting Lengte: 43 centimeter. Breedte: 35 centimeter. Hoogte: 18 centimeter.

Wat is de Sibel Kinderkussen Boost?

Het Sibel Kinderkussen Boost is een speciaal kussen dat is ontworpen om kinderen comfortabeler te laten zitten tijdens een kappersbehandeling. Het kussen is gemaakt van synthetische materialen en heeft een ergonomisch ontwerp dat zorgt voor een goede ondersteuning van de nek en het hoofd van het soort. Het kussen is gemakkelijk te bevestigen aan de achterkant van een kappersstoel en kan worden aangepast aan de hoogte van het soort. Het biedt een grotere zitting waardoor het soort hoger komt te zitten en de kapper toegang heeft tot het haar van het soort.

Waarom de Sibel Kinderkussen Boost?

De Sibel Kinderkussen Boost is een kinderkussen en geschikt voor alle kappersstoelen. Hij heeft een afneembare stof, zodat hij gewoon gewassen kan worden. De kinderkussen zorgt voor een prettige werkhouding van de kapster. De afmetingen van de kinderkussen is 43 centimeter lang35 centimeter breed en 18 centimeter hoog

Waar is de Sibel Kinderkussen Boost van gemaakt?

Het Sibel Kinderkussen Boost is gemaakt van een zachte en comfortabele stof die kindvriendelijk is en gemakkelijk schoon te maken is. Het is geschikt voor kinderen van verschillende leeftijden en maten en het biedt een comfortabele en veilige manier om kinderen te knippen, kleuren of stijlen.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Kinderkussen Boost?

·  Geschikt voor alle kappersstoelen

·  Afneembare stof

·  Zorgt voor een prettige werkhouding

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!