Sibel Timer Manueel zwart Zodiac P000870

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1108
Kleur Zwart
Gebruik Een handmatige timer met geluid.

Waarom de Sibel Timer Manueel Zwart Zodiac?

De Sibel Timer Manueel Zwart Zodiac is een voordelige wekker om de tijd bij te houden voor bijvoorbeeld het verven. Het wekkertje kan handmatig ingesteld worden. Daarnaast maakt hij geluid wanneer de Sibel Timer Manueel Zwart Zodiac afgaat, dus je bent nooit te laat met iets!

Wanneer gebruik je de Sibel Timer Manueel Zwart Zodiac?

De Sibel Timer Manual zwart Zodiac is een handmatige timer die wordt gebruikt om de tijd bij te houden tijdens verschillende kappers- en schoonheidsbehandelingen. Dit kan zijn voor het bepalen van de inwerktijd van haarverf, permanente vloeistof, maskers, of andere behandelingen waarbij timing belangrijk is.

Hoe gebruik je de Sibel Timer Manueel Zwart Zodiac?

  1. Instellen van de timer: Draai de schijf op de Sibel Timer Handmatig naar de gewenste tijd. De timer heeft markeringen en cijfers die aangeven hoeveel minuten zijn ingesteld.
  2. Start de timer: Druk op de knop naast de Sibel Timer Handleiding om de timer te starten. Het mechanisme begint te lopen en de tijd wordt afgeteld.
  3. Timing controleren: Houd de Sibel Timer Handleiding bij de hand of plaats deze op een plek waar je hem gemakkelijk kunt zien. Op deze manier kun je de resterende tijd controleren terwijl de behandeling vordert.
  4. Alarm: De Sibel Timer Manueel heeft geen ingebouwd alarm om je te verwarren wanneer de tijd om is. Je moet zelf de tijd in de gaten behouden en de behandeling stoppen wanneer de gewenste tijd verstreken is.
  5. Resetten: Nadat je de timer hebt gebruikt, kun je de Sibel Timer handmatig resetten door de schijf terug te draaien naar nul.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Timer Manueel Zwart Zodiac?

· Timer

· Handmatig

· Maakt geluid

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers                                  

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!