Sibel Handdouche Enkel P000456

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB4012
Kleur Wit
Gebruik Een handdouche met enkelvoudige aansluiting.
Afmeting Slang van 2 meter.

Waarom de Sibel Handdouche Enkel?

Dit product is een handdouche dat geschikt is voor elke wasbak. De slang is 2 meter lang, waardoor er genoeg speling is. De handdouche heeft een enkelvoudige aansluiting en is ook geschikt voor een mengkraam. De kleur van de handdouche is wit

Hoe gebruik je de Sibel Handdouche Enkel:

  1. Controleer of de waterdruk in de salon op de gewenste instelling staat.
  2. Plaats de Sibel Handdouche Enkel op de doucheslang. De handdouche kan worden bevestigd door deze stevig op de slang te schroeven.
  3. Pas de waterstroom aan door de hendel op de handdouche te bedienen. Hierdoor kun je de intensiteit van de waterstraal regelen, van een zachte sproeimodus tot een krachtigere straal.
  4. Breng het haar van de klant nat met behulp van de Sibel Handdouche Enkel. Houd de handdouche dicht bij de hoofdhuid en beweeg deze gelijkmatig over het haar om ervoor te zorgen dat het haar volledig wordt bevochtigd.
  5. Nadat het haar natgemaakt is, kun je de handdouche opzij leggen en doorgaan met het aanbrengen van shampoo, conditioner of andere haarbehandelingsproducten, afhankelijk van de gewenste behandeling.
  6. Spoel het haar gecontroleerd uit met behulp van de Sibel Handdouche Enkel. Zorg ervoor dat je alle resten van haarproducten volledig uitspoelt.
  7. Nadat het haar volledig is uitgespoeld, kun je de Sibel Handdouche Enkel weer opbergen of klaarmaken voor het volgende gebruik.

Opmerking: Zorg ervoor dat je de Sibel Handdouche Enkel na elk gebruik goed reinigt en droogt om hygiëne te minimaal en de levensduur van het product te verlengen.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Handdouche Enkel?

· Handdouche

· Enkelvoudige aansluiting

· Slang van 2 meter

· Geschikt voor elke wasbak

· In de kleur wit

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!