Sibel Nachtmuts Medium Treklint Lichtblauw P001410

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5048
Kleur Blauw
Gebruik Een muts die het haar in model houdt tijdens de nacht.

Waarom Sibel Nachtmuts Medium Treklint Lichtblauw?

De Sibel Nachtmuts is een haarnetje dat gebruikt kan worden voor in de nacht tijdens het slapen. De nachtmuts zorgt ervoor dat het haar bijvoorbeeld mooi in model blijft of dat de rollers goed in het haar blijft zitten. De nachtmuts heeft medium mazen en een lintsluiting waardoor de nachtmuts goed dicht blijft tijdens de nacht. 

Hoe gebruik je de Sibel Nachtmuts Medium Treklint Lichtblauw?

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het haar schoon en droog is voordat je de nachtmuts gebruikt. Borstel het haar goed door alle klitten of knoppen te verwijderen.
  2. Plaatsing: Neem de Sibel Nachtmuts en plaats deze over het hoofd. Zorg ervoor dat het hele hoofd en het haar volledig mannelijk zijn.
  3. Aanpassing: Trek het treklint aan de achterkant van de nachtmuts om ervoor te zorgen dat de muts goed op zijn plaats blijft zitten tijdens het slapen

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Nachtmuts Medium Treklint Lichtblauw?

  • Nachtmuts

  • Met lintsluiting

  • Medium mazen

 Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!