Sibel Wegwerp Scheermes Razor Aid's100st P001580

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5286
Kleur Zwart
Gebruik Wegwerpscheermesjes voor precisie werk.
Inclusief Een verpakking bevat 100 stuks.
Afmeting Lengte van 16,5 centimeter.

Waarom de Sibel Wegwerp Scheermes Razor Aid's?

Dit product van Sibel zijn wegwerpscheermesje voor het scheren van het gezicht. De wegwerpscheermesjes zijn voorzien van een veiligheidsclip. De scheerblad is gemaakt van gehard staal en ze zijn super scherp. Daarnaast is het belangrijk om te weten dat ze altijd schoon zijn. 

Hoe gebruik je  de Sibel Wegwerp Scheermes Razor Aid's?

  1. Begin met het selecteren van een nieuw, ongebruikt scheermesje uit de verpakking. De Sibel Wegwerp Scheermes Razor Aid's worden geleverd in een doos van 100 stuks, dus je hebt voldoende mesjes voor langdurig gebruik.
  2. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het te scheren gebied schoon en droog is. Je kunt ook een scheerschuim of scheergel gebruiken om een ​​keuze te maken op het gebied om de huid te verzachten en het scheren te maken.
  3. Houd het scheermesje stevig vast met je vingers, met de hand die je het meest comfortabel vindt. Zorg ervoor dat je het mesje stevig vasthoudt om uitglijden of ongelukken te voorkomen.
  4. Plaats het scheermesje voorzichtig op het te scheren gebied en beweeg het in de richting van de haargroei. Oefen lichte druk uit terwijl je mesje over de huid beweegt, maar wees voorzichtig om huidirritatie of snijwonden te voorkomen. Herhaaldelijk indien nodig totdat het beoogde gebied geschoren is.
  5. Spoel regelmatig het scheermesje af onder stromend water om haar en productresten te verwijderen. Dit helpt om een ​​scherp mesje te behouden en zorgt voor een goed scheerproces.
  6. Na gebruik kun je het scheermesje weggooien. Aangezien de Sibel Wegwerp Scheermes Razor Aid's bedoeld zijn voor eenmalig gebruik, dienen ze niet opnieuw te worden gebruikt om hygiëneredenen en om een ​​optimale scheerervaring te behouden.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Wegwerp Scheermes Razor Aid's

· Wegwerpscheermesjes

· Met veiligheidsclip

· Scheerblad van gehard staal

· Super scherp

· Altijd schoon

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!