Sibel MSX Magnetische Tondeuse Zwart Pearl P001644

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB6022

Waarom de Sibel MSX Magnetische Tondeuse Zwart Pearl?

Ga geruisloos te werk met deze MSX Magnetische Tondeuse Pearl Zwart van het merk Ultron. Deze tondeuse heeft een snijlengte van 0 tot 2mm en is verstelbaar via een systeem van multi-inkepingen. Dit maakt de tondeuse ideaal voor het scheren van korte kapsels. De tondeuse is licht in gewicht waardoor hij comfortabel in de hand ligt. Het Inoxstaal van het snijmes heeft een hardheid van 60° rockwell. Dit staat garant voor het behouden van zijn scherpte op lange termijn. Dit maakt de Ultron MSX Tondeuse uitermate geschikt voor professioneel gebruik.

Wat wordt er meegeleverd met de Sibel MSX Magnetische Tondeuse Zwart Pearl?

De Ultron MSX Magnetische Tondeuse Pearl wordt geleverd met 4 opzetkammen van 3, 6, 9 en 12mm en een kam van 2,5mm in carbon. Daarnaast bevat de doos een oliespuitje en een reinigingsborsteltje waarmee de tondeuse schoongemaakt en onderhouden kan worden, voor een langere levensduur van het apparaat

Hoe gebruik je de Sibel MSX Magnetische Tondeuse Zwart Pearl?

De Sibel MSX Magnetische Tondeuse Zwart Pearl is een lichtgewicht tondeuse dit zorgt ervoor dat de tondeuse tijdens gebruik fijn in de hand licht en makkelijk te gebruiken is. De tondeuse is het beste te gebruiken voor de kortere kapsels. De tondeuse is te gebruiken met 4 verschillende opzetkammen van 3, 6, 9 en 12mm.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel MSX Magnetische Tondeuse Zwart Pearl?

- Professionele tondeuse

- Lichtgewicht

- Geruisloos Snijlengte: 0-2mm

- Snijmes van Inoxstaal

- Behoudt zijn scherpte op lange termijn

- 4 Opzetkammen: 3, 6, 9 en 12mm

- Een carbon opzetkam van 2,5mm

- Oliespuitje

- Reinigingsborstel

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!