Sibel barber wax 50ml P002099

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5344
Haartype Baardhaar
Gebruik Sibel barber wax voor het in model brengen van een baard.

Waarom de Sibel Barber Wax 50ml?

Een mooie baard stijlen doet u met Sibel Barber Wax. Met deze wax creër je een mooie strake en verzorgde uitstraling. De wax heeft een inhoud van 50 milliliter. De Sibel Barber Wax is een stylingproduct dat speciaal is ontwikkeld voor gebruik in kapperszaken en kapsalons. Het is een waxproduct dat wordt gebruikt om het haar te stylen en te vormen, met name voor korte tot middellange kapsels bij mannen. Hier zijn enkele kenmerken en toepassingen van de Sibel Barber Wax van 50 ml:

  1. Styling en fixatie: De Sibel Barber Wax biedt een sterke hold, waardoor je het haar kunt stylen en vormen zoals gewenst. Het kan helpen bij het creëren van verschillende kapsels, zoals spikes, textuur of een strakke, gladde look.
  2. Natuurlijke eikel: Deze wax geeft het haar een natuurlijke eikel zonder een vettig of verzwaard gevoel achter te laten. Het zorgt voor een gezonde uitstraling van het haar.
  3. Makkelijk aan te brengen: De wax heeft een zachte textuur die gemakkelijk op het haar kan worden aangebracht. Neem een ​​kleine hoeveelheid wax tussen je handpalmen en wrijf het warm voordat je het gelijkmatig door het haar verdeelt.
  4. Geschikt voor verschillende haartypes: De Sibel Barber Wax is geschikt voor verschillende haartypes, inclusief kort tot middellang haar. Het kan worden gebruikt op zowel dik als dun haar.
  5. Langdurige hold: De wax biedt een langdurige hold, waardoor je kapsel gedurende de dag op zijn plaats blijft zitten. Het helpt het haar te fixeren zonder stijf aan te voelen, zodat je het gedurende de dag kunt restylen indien nodig.
  6. Makkelijk uit te wassen: Ondanks de sterke hold is de Sibel Barber Wax gemakkelijk uit te wassen met water. Hierdoor kun je het product eenvoudig verwijderen aan het einde van de dag en de volgende dag met een schone lei beginnen

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Barber Wax 50ml?

· Baard wax

· Geeft een strakke en verzorgde uitstraling

· Inhoud van 50 milliliter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!