Sibel D-Meli-Melo Ontwarborstel Zwart P001425

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5360
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart
Gebruik Een borstel die gemakkelijk en snel door het haar heen glijdt.

Waarom de Sibel D-Meli-Melo Ontwarborstel?

De D-Meli-Melo Ontwarborstel heeft flexibele borstelharen en ontklit het haar zachtjes zonder de haarvezel te beschadigen. Daarom is deze ontwarborstel ideaal voor gevoelig en kwetsbaar haar. Hij kan ook worden gebruikt om behandelingen aan te brengen tijdens het wassen. Dit product is makkelijk schoon te maken door hem te spoelen in warm water. Door de ergonomisch handvat is hij gemakkelijk in gebruik te nemen. Dit product is bedoeld voor zowel nat haar als droog haar.

Hoe gebruik je de Sibel D-Meli-Melo Ontwarborstel?

  1. Zorg ervoor dat het haar droog of licht vochtig is voordat je de ontwarborstel gebruikt. Het is het beste om nat haar eerst voorzichtig te ontklitten met een grove kam voordat je de ontwarborstel gebruikt.
  2. Neem een ​​sectie van het haar dat verder moet worden. Begin bijna aan de onderkant van het haar en werk geleidelijk naar boven.
  3. Houd de ontwarborstel stevig vast en plaats de borstelharen aan de onderkant van de haarsectie tegen de klitten of knoppen.
  4. Beweeg de ontwarborstel langzaam en voorzichtig door het haar, beginnend bij de onderkant en werkend naar boven. Het unieke ontwerp van de borstelharen helpt om klitten en knoppen zacht te ontwarren zonder het haar te beschadigen.
  5. Als je een onderliggende knoop of klit tegenkomt, probeer dan voorzichtig heen en weer te bewegen terwijl je de borstel door het haar haalt. vermijdt abrupt trekken of hardhandig borstelen, omdat dit haar kan beschadigen of breken.
  6. Herhaal dit proces voor elke haarsectie die verder moet worden, waarbij je van onder naar boven werkt.
  7. Zodra het haar volledig ontward is, kam je het haar voorzichtig met de ontwarborstel om het blij en klitvrij te maken.

 

Wat zijn de kenmerken van de Sibel D-Meli-Melo Ontwarborstel?

· Perfect voor gevoelig en kwetsbaar haar

· Voorkomt beschadigingen van de haarvezels

· Soepele borstelharen

· Ergonomisch handvat

· Makkelijk schoon te maken

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!