Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Plat 50 S P001782

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1042
Kleur Wit
Gebruik Platte permanentelastieken voor het vastzetten van permanentrollers.
Inclusief Een verpakking bevat 50 stuks.
Afmeting Lengte van 90 millimeter.

Waarom de Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Plat 50 Stuks?

De Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Plat is speciaal gemaakt voor BI-COLOR permanentwikkels. Dit product is gemaakt van rubber. Doordat dit product twee ogen bevatten, bevestig je het elastiek simpel. Na het zetten van de wikkels spoel je de Sibel Perm elastieken eenvoudig en kan gebruikt worden voor een volgende behandeling. Deze elastieken worden gebruikt om permanentwikkels op hun plaats te houden tijdens een permanente behandeling. De elastieken hebben een platte vorm en zijn langer dan de standaard elastieken, zodat ze geschikt zijn voor gebruik bij lange wikkels. De onderliggende constructie zorgt ervoor dat ze stevig op hun plaats blijven en niet glijden tijdens het proces. De lengte van de platte permanentelastieken zijn 90 millimeter.  Een verpakking bestaat uit 50 stuks. Daarnaast gaat dit product lang mee. 

Hoe gebruik je de Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Plat 50 Stuks?

  1. Scheid het haar in secties en bevestig de gewenste haarlok op de permanente staaf met behulp van een rubberen elastiek.
  2. Wikkel het haar vast om de staaf en gebruik de rubberen elastiek om het uiteinde van het haar aan de staaf om te bevestigen.
  3. Herhaal dit proces voor alle haarlokken die je wilt permanenten.
  4. Breng vervolgens de permanente vloeistof aan op het haar en laat het inwerken volgens de instructies op de verpakking.
  5. Spoel de permanente vloeistof uit het haar en breng de neutralisatievloeistof aan volgens de instructies op de verpakking.
  6. Laat de neutralisatievloeistof inwerken en spoel het haar daarna uit.
  7. Verwijder de rubberen elastieken van de permanente staafjes en onthul de perfect gekrulde lokken.

 

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Plat 50 Stuks?

· Platte permanentelastieken

· Gemaakt van rubber

· Lengte van 90 millimeter

· Een verpakking bevat 50 stuks

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!