Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond 50 S P001776

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1040
Kleur Wit
Gebruik Permanentelastieken te gebruiken bij de BI-COLOR permanentwikkels.
Inclusief Een verpakking bevat 50 stuks.
Afmeting Lengte: 85 millimeter.

Waarom de Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond?

De Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond is speciaal gemaakt voor BI-COLOR permanentwikkels. Dit product is gemaakt van rubber. Het is een langwerpig en rond elastiek dat het haar tijdens de permanente behandeling stevig vasthoudt en voorkomt dat het haar beweegt of uit de permanente rollen glijdt. Doordat dit product twee ogen bevat, bevestig je het elastiek simpel. Na het zetten van de wikkels spoel je de Sibel Perm elastieken eenvoudig en kan gebruikt worden voor een volgende behandeling. Een verpakking bestaat uit 50 stuks. Daarnaast gaat dit product lang mee. 

Hoe gebruik je de Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond?

  1. Voorbereiding: Was het haar en droog het tot het vochtig is, niet volledig droog of te nat.
  2. Scheiding: Verdeel het haar in secties en maak het grote met clips.
  3. Plaatsing: Plaats de permanente rollen op het haar en zorg ervoor dat deze stevig vastzitten. Schuif de Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond over de permanentroller en het haar. Zorg ervoor dat de elastiek stevig om de roller zit en voorkom dat het haar uit de roller glijdt.
  4. Fixatie: herhaalde stap 3 totdat alle secties van het haar op rollers zijn geplaatst en het elastiek goed is geplaatst.
  5. Afwerking: Laat de permanent inwerken volgens de instructies van het permanentproduct dat u gebruikt. Verwijder de permanente rollen en het Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond. Spoel het haar uit met water en behandel het haar met een conditioner.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Perm Elastiek Rubber Lang Rond?

· Ronde permanentelastieken

· Te gebruiken bij BI-COLOR permanentwikkels

· Gemaakt van rubber

· Lengte van 85 millimeter

· Een verpakking bevat 50 stuks

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!