Sibel Perm Elastiek Sil. Kort Plat 50 St P001783

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1045
Kleur Wit
Gebruik Platte permanentelastieken voor het vastzetten van permanentrollers.
Inclusief Een verpakking bevat 50 stuks.
Afmeting Lengte van 73 millimeter.

Waarom de Sibel Perm Elastiek Sil. Kort Plat 50 Stuks?

De Sibel Perm Elastiek Sil. Kort Plat 50 Stuks zijn platte permanentelastieken voor het vastmaken van permanentrollers. De permanentelastieken zijn gemaakt van siliconen. De lengte van de permanentelastieken is 73 millimeter. Een verpakking bevat 50 stuks

Wanneer gebruik je de Sibel Perm Elastiek Sil.Kort Plat 50 Stuks?

Het gebruik van de Sibel Perm Elastiek Sil. Kort plat helpt bij het creëren van strakkere en langdurige krullen tijdens het permanente proces. Het zorgt ervoor dat de wikkelingen stevig op hun plaats blijven, wat verklaart in mooie, veerkrachtige krullen.

Hoe gebruik je de Sibel Perm Elastiek Sil.Kort Plat 50 Stuks?

  1. Voorbereiding: Zorg ervoor dat het haar schoon en handdoekdroog is voordat je begint met het permanenten. Verdeel het haar in secties om het proces om te maken.
  2. Wikkeltechniek: Neem een ​​pluk haar en wikkel het om de permstaaf (krulspeld) zoals gewenst. Plaats de Sibel Perm Elastiek Sil. Kort plat op de wikkeling van de krulspeld, net boven de wortel van het haar.
  3. Bevestiging: Zorg ervoor dat de Sibel Perm Elastiek stevig vastzit aan de wikkeling van de krulspeld. Dit zal helpen om de ontwikkeling op zijn plaats te houden tijdens het permanente proces.
  4. Herhaal: herhaal de bovenstaande stappen voor elke pluk haar die je wilt permanenten. Zorg ervoor dat je consistentie bewaart in de grootte van de wikkelingen en de plaatsing van de elastieken.
  5. Permanenten: Na alle plukken haar zijn gewikkeld en bevestigd met de Sibel Perm Elastiek Sil. Kort plat, volg je de instructies van het permanentsysteem dat je gebruikt. Laat het permanentmiddel werken volgens de aanbevolen tijd.
  6. Spoelen: Spoel het haar uit om alle permanente middelen te verwijderen. Verwijder voorzichtig de krulspelden en de Sibel Perm Elastieken.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Perm Elastiek Sil. Kort Plat 50 Stuks?

  • Platte permanentelastieken

  • Gemaakt van siliconen

  • Lengte van 73 millimeter

  • Een verpakking bevat 50 stuks

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!