Sibel Quick Form Foliehouder P000598

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1077
Kleur Wit
Gebruik Een foliehouder die automatisch snijdt en vouwt.

Waarom de Sibel Quick Form Foliehouder?

De Sibel Quick Form Foliehouder is een houder voor folie-rollen. Deze dispenser is gemakkelijk in gebruik te nemen. Bovendien snijdt en vouwt dit product automatisch de folie, dit betekent dat er veel tijd bespaard wordt. Deze foliehouder is geschikt voor rollen met een breedte van 12 centimeter

Hoe gebruik je de Sibel Quick Form Foliehouder?

  1. Voorbereiding: Plaats de Sibel Quick Form Foliehouder op een stabiele en vlakke ondergrond, zoals een werkstation of trolley, zodat het stevig staat en niet kan vallen tijdens gebruik.
  2. Plaatsen van de folie: Neem een ​​stuk folie dat geschikt is voor de verwachte behandeling, zoals het aanbrengen van highlights van de kleuren van het haar. Plaats het uiteinde van de folie in de opening aan de bovenkant van de foliehouder.
  3. Afrollen van de folie: Trek de folie voorzichtig door de opening van de foliehouder. De folie zal soepel afrollen terwijl je langs de snijrand van de houder trekt. Zorg ervoor dat je een gelijkmatige spanning op de folie bewaart, zodat het niet te strak of te los zit.
  4. Scheuren van de folie: Wanneer je de gewenste lengte van de folie hebt bereikt, trek je het stevig naar beneden en over de scherpe rand van de foliehouder. Dit zal de folie afsnijden en een nieuw stuk folie klaarmaken voor gebruik.
  5. Herhaal de stappen 2-4 voor elk nieuw stuk folie dat je wilt gebruiken tijdens de behandeling. De Sibel Quick Form Foliehouder maakt het gemakkelijk om snel en efficiënt folie af te rollen en te scheuren zonder dat je handen te gebruiken zijn.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Quick Form Foliehouder?

·      Automatische foliesnijder

·      Geschikt voor rollen folie van 12 centimeter

·      Bespaart tijd

·      Makkelijk te gebruiken

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!