Sibel Frosting Kit Blondeermutsen 5 Stuks P003059

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5139
Gebruik Een muts geschikt voor het zetten van highlights.
Inclusief Een verpakking bevat 5 blondeermutsen en haaknaald.

Waarom de Sibel Frosting Kit Blondeermutsen?

Deze mutsen zijn geschikt voor het zetten van een coupe soleil of highlights. Hij wordt geleverd met een haaknaald, om zo de haren gemakkelijk door de blondeermuts te krijgen. Elke muts is gemaakt van duurzaam materiaal en heeft kleine gaatjes waar het haar doorheen kan worden getrokken en zo kun je die haarplukken gaan verfen of blonderen. Dit product wordt geleverd in een verpakking van 5 stuks

Hoe gebruik je de Sibel Frosting Kit Blondeermutsen?

  1. Voorbereiding: Bereid het haar voor op het kleurproces zoals voorgeschreven in de gebruiksaanwijzing van het kleurproduct dat u gaat gebruiken.
  2. Plaatsing: Plaats de muts op het hoofd van uw klant en zorg ervoor dat de muts comfortabel zit. Gebruik clips om de muts goed vast te zetten en het haar uit de ogen en het gezicht te houden.
  3. Selectie: Gebruik de haaknaald

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Frosting Kit Blondeermutsen?

· Geschikt voor het zetten van highlights

· Vijf stuks

· Inclusief haaknaald

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!