Sibel Blondeermuts Blauw Rubber P000120

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1065
Kleur Blauw
Gebruik Een muts voor het aanbrengen van highlights in het haar.

Waarom de Sibel Blondeermuts Blauw Rubber?

De Sibel Blondeermuts Blauw Rubber is een professionele blondeermuts voor het zetten van highlights. De Sibel Blondeermuts is gemaakt van rubber. Het is belangrijk om te weten dat deze blondeermuts wordt geleverd exclusief haaknaald. Die kunt u tevens kopen bij Total Hair Service. 

Wat is de Sibel Blondeermuts Blauw Rubber?

De Sibel Blondeermuts Blauw Rubber is een handig hulpmiddel voor het blonderen van kleuren van het haar. De muts is gemaakt van rubber en heeft een blauwe kleur.  De blondeermuts heeft kleine gaatjes gemaakt waardoor het haar kan worden getrokken. Dit maakt het mogelijk om haar te isoleren en te verwarren te kleuren of te bleken te versterken.

Hoe gebruik je de Sibel Blondeermuts Blauw Rubber?

  1. Voorbereiding: Bereid het haar voor op het kleurproces zoals voorgeschreven in de gebruiksaanwijzing van het kleurproduct dat u gaat gebruiken.
  2. Plaatsing: Zet de blondeermuts op het hoofd van uw klant en zorg ervoor dat de muts comfortabel zit. Gebruik clips om de blondeermuts goed vast te zetten en het haar uit de ogen en het gezicht te houden.
  3. Selectie: Gebruik een haak

 

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Blondeermuts Blauw Rubber?

· Voor professioneel gebruik

· Geschikt voor het zetten van highlights

· Gemaakt van rubber

· Exclusief haaknaald

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!