Sibel Nekkwast Standard Eterna P000391

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1125
Gebruik Een nekkwast met stevige haren om knipresten te verwijderen.
Afmeting Lengte van 15 centimeter. Breedte van 10 centimeter.

Waarom de Sibel Nekkwast Standard Eterna?

De Sibel Nekkwast Standard Eterena is een professionele klassieke houten nekkwast met stevigenatuurlijke haartjes voor een effectief resultaat. De nekkwast zorgt voor het verwijderen van haartjes na een knipbeurt. De nekkwast heeft een erg klassieke uitstraling en is fijn in gebruik. Daarnaast voelt de nekkwast zacht en comfortabel aan voor de klant. De nekkwast is ontworpen om comfortabel en efficiënt te zijn om de nek van de passagier van de klant te voorkomen dat haar en chemicaliën op de huid terechtkomen tijdens het knippen, verven of stylen van het haar. Dé perfecte nekkwast voor iedere kapper dus!

Hoe gebruik je de Sibel Nekkwast Standard Eterna?

  1. Voorbereiding: Maak de nek van de klant schoon en droog voordat u de nekkwast aanbrengt.
  2. Plaatsing: Plaats de nekkwast rond de nek van de klant en zorg ervoor dat de haren van de nekkwast de volledige nek bedekken.
  3. Aanpassen: pas de nekkwast indien nodig om deze goed aan te sluiten op de nek van de klant.
  4. Gebruik: Gebruik de nekkwast tijdens het knippen, verven of stylen van het haar om te voorkomen dat haar chemicaliën op de huid van de klant terechtkomen.
  5. Verwijderen: Verwijder de nekkwast voorzichtig na het knippen, verven of stylen van het haar en gooi deze weg als dit vuil is geworden.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Nekkwast Standard Eterna?

· Nekkwast voor het verwijderen van knipresten

· Stevige borstelharen

· Voelen zacht en comfortabel aan

· Klassieke uitstraling

· Fijn in gebruik

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!