Sibel Nelsy Watergolf Borstel L Classic71 P002813

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB2053
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart en rood
Gebruik Een professionele Sibel borstel voor het borstelen van het haar.

Waarom de Sibel Nelsy Watergolf Borstel L Classic 71?

De Sibel Borstel Nelsy Watergolf Borstel L Classic 71 is een professionele borstel en onmisbaar voor iedere kapper. De borstel ontklit het haar op de juiste manier. De haarborstel is opgebouwd uit 11 rijen aan borstelpennen. De borstelpennen zijn gemaakt van nylon en zwijnhaar. Het haar wordt ontklit en krijgt tegelijkertijd optimale glans. Het haar voelt zacht en glad na het gebruik van deze haarborstel.

Hoe gebruik je de Sibel Nelsy Watergolf Borstel L Classic71?

De Sibel Nelsy Watergolf Borstel L Classic71 is ontworpen voor het creëren van mooie krullen en golven in het haar. volgende stappen om deze borstel te gebruiken:

  1. Maak het haar vochtig met water of haarlak en verdeel het in secties. Je kunt eventueel een stylingproduct zoals mousse of gel toevoegen voor extra grip en textuur.
  2. Neem een ​​deel van het haar en wikkel het om de borstel. Begin aan de onderkant van het haar en werk omhoog naar de wortels.
  3. Houd de borstel in een hoek van 45 graden en gebruik een föhn om het haar te drogen terwijl je de borstel draait. Zorg ervoor dat de föhn niet te dicht bij het haar blijft om beschadiging te voorkomen.
  4. Herhaal stap 2 en 3 voor alle secties van het haar, totdat het hele hoofd gekruld is.
  5. Laat het haar afkoelen en fixeer de krullen met een lichte haarspray.

Belangrijk om te weten is dat deze borstel is ontworpen om te gebruiken met warmtebronnen, zoals een föhn. Het is daarom niet aan te raden om deze borstel te gebruiken op nat haar zonder hittebron, omdat het dan lang kan duren voordat het haar droog is en de krullen kunnen uitzakken.Bovenkant formulier

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Nelsy Watergolf Borstel L Classic 71?

·      Professionele borstel

·      Met nylon en zwijnhaar borstelpennen

·      11 rijen met borstelpennen

·      Het haar voelt zacht en glad aan

·      Geschikt voor alle haartypes

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!