Sibel Antistatische Borstel 35mm ProLine287 P002821

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB2042
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart en rood
Gebruik Een Sibel borstel die statisch haar voorkomt.
Afmeting Diameter van 35 millimeter.

Waarom de Sibel Antistatische Borstel 35mm ProLine?

De Sibel Antistatische Borstel 35 mm is een klassieke haarborstel, maar heeft veel functies en flexibiliteit. Door de ronde vorm van de borstel is hij geschikt voor zowel thuis als in de kapsalon voor het föhnen van het haar. De borstel zorgt ervoor dat het haar zacht aanvoelt en dat het haar niet meer statisch is. De rubberen ringhandgreep zorgt voor een goede grip in de hand

Deze haarborstel is de grootste van de lijn Sibel Cosmos. De diameter van de haarborstel is 35 millimeter en de lengte is 22 centimeter

Wat is de Sibel Antistatische Borstel 35mm ProLine?

De Sibel Anti Borstel Stabiel 35mm ProLine287 is een professionele borstel die in de kappersindustrie wordt gebruikt om het haar te ontwarren en te stylen. De borstel heeft een diameter van 45 mm en is gemaakt van technische materialen die zorgen voor een antistatische werking.

De antistatische werking van de borstel zorgt ervoor dat het haar niet statisch wordt tijdens het borstelen, wat vaak voorkomt bij het gebruik van gewone borstels. Dit verhindert dat het haar gaat pluizen en zorgt voor een gladder en zachter resultaat.

Hoe is de Sibel Antistatische Borstel 35mm ProLine in gebruik?

De borstel heeft een ergonomisch ontwerp met een comfortabele grip die gemakkelijk in de hand ligt. De borstelharen zijn stevig en duurzaam en zijn gemaakt van nylon, wat zorgt voor een gladde en veilige afwerking van het haar. De borstel kan worden gebruikt voor alle haartypes en is ideaal voor het stylen van lang haar.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Antistatische Borstel 35mm ProLine?

·      Ronde borstel

·      Voorkomt statisch haar

·      Rubberen ringhandgreep voor goede grip

·      Geparelde nylon borstelpennen

·      Diameter van 35 millimeter

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!