Sibel Nelsy Nylon Borstel L Classic67 P002811

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB2051
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart en rood
Gebruik Een borstel voor professioneel gebruik voor het ontklitten van het haar.

Waarom de Sibel Nelsy Nylon Borstel L Classic 67?

De Sibel Nelsy Nylon Borstel L Classic 67 is een pneumatische borstel voor professioneel gebruik. De borstel zorgt voor het ontklitten van het haar. De borstelpennen zijn gemaakt van nylon en er zijn 11 rijen aan borstelpennen. De borstel is gemakkelijk te gebruiken en ligt fijn in de hand

Hoe gebruik je de Sibel Nelsy Nylon Borstel L Classic 67?

De Sibel Nelsy Nylon Borstel L Classic67 is een haarborstel die gebruikt kan worden voor het ontwarren, stylen en verzorgen van verschillende haartypes. algemene vindt u een algemene handleiding over hoe u deze borstel kunt gebruiken:

  1. Ontwarren van het haar: Begin met het ontwarren van het haar met behulp van de borstel. Houd de borstel onder het haar vast en borstel voorzichtig de knoppen en klitten uit het haar.
  2. Stylen van het haar: Begin met het stylen van het haar. Neem een ​​pluk haar en borstel deze vanaf de haarwortel naar de puntjes. Herhaal dit voor alle plukken van haar die u wilt stylen.
  3. Verzorgen van het haar: Na het stylen kunt u de borst

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Nelsy Nylon Borstel L Classic 67?

·  Borstel voor professioneel gebruik

·  Voor het ontklitten van het haar

·  Nylon borstelpennen

·  Makkelijk te gebruiken

·  11 rijen aan borstelpennen

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!