Sibel Nelsy Metal Borstel L Classic69 P002814

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB2049
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart en rood
Gebruik Een borstel voor professioneel gebruik en geschikt voor alle haartypes.

Waarom de Sibel Borstel Classic 69?

De Sibel Borstel Classic 69 is een professionele borstel en onmisbaar voor iedere kapper. De borstel ontklit het haar op de juiste manier. De haarborstel is opgebouwd uit 11 rijen aan borstelpennen. De borstelpennen zijn gemaakt van metaal. Het haar wordt ontklit en krijgt tegelijkertijd optimale glans. Het haar voelt zacht en glad na het gebruik van deze haarborstel. 

Wat is de Sibel Borstel Classic 69?

De Sibel Nelsy Metal Brush L Classic69 is een professionele kappersborstel die gebruikt wordt voor het stylen en ontklitten van haar. De combinatie van het comfortabele handvat, de nylon borstelharen en de antistatische functie maken het een populaire keuze onder kappers.

Hoe gebruik je de Sibel Borstel Classic 69?

Kappers gebruiken deze borstel voor het ontwarren van knoppen en het creëren van een blijde, verlaten afwerking. De L-vormige vorm maakt het gemakkelijk om de borstel door het haar te bewegen en het handvat biedt een stevige grip om moeheid van de handen te verminderen tijdens langdurig gebruik. De robuuste nylon borstelharen zorgen voor een zachte en gladde aanraking met het haar en de antistatische functie helpt om pluizig haar te voorkomen.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Borstel Classic 69?

  • Professionele borstel

  • Ontklit het haar

  • Metalen borstelpennen

  • Geschikt voor alle haartypes

  • 11 rijen aan borstelpennen

  • Haar voelt zacht en glad aan

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!