Sibel Tunnel Vent Dubbel 400 P002828

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB2013
Kleur Zwart
Gebruik Een Sibel tunnel borstel met aan beide kanten haarpennen.

Waarom de Sibel Tunnel Vent Dubbel?

De Sibel Tunnel Vent Dubbel is een haarborstel speciaal voor het föhnen van het haar. Met deze haarborstel droog het haar snel op tijdens het föhnen. Dit komt doordat de warme lucht door de borstel circuleert. Daarnaast krijgt het haar een mooie glans en veel volume met deze haarborstel. Ook zorgt de haarborstel ervoor dat het haar niet meer statisch is. De haarborstel heeft een antislip handvat, waardoor het gemakkelijk in de hand ligt. 

Hoe gebruik je de Sibel Tunnel Vent Dubbel 400?

  1. Voorbereiding: Was het haar en gebruik indien nodig een conditioner om het haar te ontwarren. Dep het haar droog met een handdoek.
  2. Föhnen: Droog het haar met behulp van een föhn en richt de warme lucht op het haar terwijl u de borstel gebruikt om het haar te stylen. De ventilatiegaten in de borstel helpen de warme lucht door de borstel te circuleren en het haar snel te drogen.
  3. Stylen: Gebruik de borstel om het haar te stylen en breng het haar in het gewenste model. De borstel is geschikt voor alle haartypes en kan gebruikt worden om het haar volume en textuur te geven.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Tunnel Vent Dubbel?

· Aan beide kanten haarpennen

· Zorgt voor antistatisch haar

· Nylon borstelpennen

· Antislip handvat

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!