Sibel Afro Kam Km P003154

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB2004
Haartype Kroes haar
Kleur Zwart
Gebruik Een kam speciaal voor afro of kroes haar.
Afmeting Lengte: 14,7 centimeter. Breedte: 6 centimeter.

Waarom de Sibel Afro Kam?

De Sibel Afro Kam is een professionle kam speciaal voor afro en/of kroes haar. De kam is gemakkelijk te gebruiken en is gemaakt van polypropyleen. De Sibel afrokam is ontworpen om het haar op te tillen en extra volume te geven, vooral bij het maken van kapsels voor krullend en afrohaar. De kam heeft brede tanden met afgeronde conclusies om het haar voorzichtig te ontklitten en te stylen zonder het te beschadigen.

Hoe gebruik je de Sibel Afro Kam?

  1. Voorbereiding: Was het haar en droog het volledig af met een handdoek. Breng een leave-in conditioner of een haarolie aan om het haar te verzachten en te beschermen tegen beschadiging.
  2. Kammen: Neem een ​​kleine sectie haar en begin bij de wortels met het kammen van het haar met de afrokam. Beweeg de kam omhoog en omlaag om het haar op te tillen en extra volume te geven. Herhaal dit proces voor elke sectie haar.
  3. Styling: Gebruik de afrokam om het haar in de gewenste vorm en stijl te brengen. U kunt ook andere stylingproducten gebruiken, zoals haargel of -mousse, om extra stevigheid en definitie aan het haar toe te voegen.

 

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Afro Kam?

  • Professionele kam

  • Geschikt voor afro en kroes haar

  • Makkelijk te gebruiken

  • Gemaakt van polypropyleen

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!