Sibel Herenborstel Hout Zwart Classic57 P002801

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5168
Haartype Voor de man
Gebruik Een borstel speciaal voor mannen.

Waarom de Sibel Herenborstel Hout Zwart Classic?

Dit is borstel speciaal gemaakt voor heren. De borstelharen van deze borstel is 100% gemaakt van pure zwijnenhaar die zachtjes doordringen in het haar. Na het gebruik voelt het haar zachtjes aan en zorgt voor een optimale verzorging van het haar. Daarnaast heeft het haar een mooie glans. De herenborstel is gemaakt van natuurlijk hout

Hoe gebruik je de Sibel Herenborstel Hout Zwart Classic?

  1. Voorbereiding: Borstel het haar om alle knopen of klitten te verwijderen.
  2. Borstelen: Begin aan de onderkant van het haar en borstel het haar voorzichtig in een opwaartse beweging. Werk langzaam naar boven en herhaal dit proces totdat het hele hoofdhaar is geborsteld.
  3. Stylen: Gebruik de borstel om het haar in het gewenste model te brengen en eventuele pieken of plukken te verwijderen.
  4. Onderhoud: Reinig de borstel regelmatig door de haren te verwijderen met een kam of borstel. U kunt de borstel ook af en toe wassen met water en een milde shampoo.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Herenborstel Hout Zwart Classic?

· Borstel speciaal voor mannenhaar

· Borstelharen van zwijnenhaar

· Gemaakt van hout

· 8 rijen borstelharen

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!