Sibel Bezem Sweeper Zonder Steel P001779

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1214
Kleur Zwart
Gebruik Een bezem met schrobschuiver zonder steel.
Afmeting 30 centimeter.

Waarom de Sibel Bezem Sweeper Zonder Steel?

De Sibel Bezem Sweeper is een bezem met schrobschuiver. De bezem is gemaakt van rubber, dat ervoor zorgt dat alle knipresten worden verwijderd. De afmeting van de bezem is 30 centimeter. De Sibel Bezem wordt exlusief geleverd zonder Sibel Steel. Die kunt u tevens ook kopen bij Total Hair Service. 

Wat is de Sibel Bezem Sweeper Zonder Steel?

De Sibel Bezem Veegmachine Zonder Staal is een handige en geavanceerde schoonmaakbezem die speciaal is ontworpen voor gebruik in kapsalons. Deze bezem is zonder staal, hierdoor is het om op moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen, zoals onder en rondom kappersstoelen en andere salonapparatuur.

De bezem is gemaakt van ondergrondse materialen en heeft zachte, maar stevige haren die vuil en stof effectief kunnen verwijderen. Het is ideaal voor het reinigen van verschillende soorten oppervlakken, zoals vloeren, tapijten en meubels.

De Sibel Bezem Veegmachine Zonder Staal is ook eenvoudig te reinigen. U kunt de haren van de bezem gemakkelijk reinigen met water en zeep en daarna goed afspoelen en laten drogen.

Deze bezem is een handig hulpmiddel voor kappers en saloneigenaren die op zoek zijn naar een gedetailleerde en onderbouwde manier om hun salon schoon te houden.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Bezem Sweeper Zonder Steel?

· Bezem met schrobschuiver

· Gemaakt van rubber

· Bevat geen steel

· Lengte van 30 centimeter

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!