Sibel Fohnborstel Thermisch Therm210 9mm P002511

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB2035
Haartype Alle haartypen
Kleur Zwart en zilver
Gebruik Een borstel om het haar te stylen tijdens het föhnen.
Afmeting Diameter van 9 millimeter.

Waarom de Sibel Fohnborstel Thermisch Term 9 mm?

Het dagelijkse, intensieve gebruik in het kapsel stelt hoge eisen aan een borstel. Daarom is het belangrijk om een goede haarborstel te kiezen die stevig is en lang meegaat. De Sibel Fohnborstel Thermisch Term is dan dé juiste borstel. 

De Sibel Fohnborstel Thermisch Term heeft een antistatische werking en verzorgt de haren goed. Hij is gemaakt van nylon borstelpennen en heeft een aluminium huls. Daarnaast ligt hij pretting in de hand. De diameter van de haarborstel is 9 millimeter.

Wat is de Sibel Fohnborstel Thermisch Term 9 mm?

De Sibel Fohnborstel Thermisch Term 12mm is een professionele borstel die speciaal is ontworpen om te gebruiken tijdens het föhnen van het haar. De borstel heeft een diameter van 12 mm en is voorzien van een vloeibare coating, waardoor de warmte van de föhn gelijkmatig over het haar wordt verdeeld.

De dubbele coating van de borstel zorgt ervoor dat de borstel bestand is tegen hoge temperaturen, zonder dat het haar beschadigd raakt. De borstelharen zijn gemaakt van nylon en hebben een antistatische werking, waardoor het haar tijdens het borstelen niet pluizen gaat.

Hoe gebruik je Sibel Fohnborstel Thermisch Term 9 mm?

De Sibel Fohnborstel Thermisch Term 12mm heeft een ergonomisch ontwerp met een comfortabele grip die gemakkelijk in de hand ligt. De borstelharen zijn stevig en duurzaam en zorgen voor een gladde en toekomstige afwerking van het haar. De borstel kan worden gebruikt voor alle haartypes en is ideaal voor het creëren van kleine krullen en het stylen van kort haar.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Fohnborstel Thermisch Term 9 mm?

·      Professionele föhnborstel

·      Werkt antistatisch

·      Aluminium huls

·      Nylon borstelpennen

·      Ligt prettig in de hand

·      Diameter van 9 millimeter

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!