Sibel Clip Metaal Lang Kaart 6 stuks P003002

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1032
Kleur Chroom
Gebruik Metalen clips voor het scheiden van het haar.
Afmeting Lengte: 8,5 centimeter.

Waarom de Sibel Clip Metaal Lang Kaart 6 stuks?

De verdeelclips van Sibel, gemaakt van aluminium voor meer lichtheid en duurzaamheid, houden de dikste haarlokken zeer stevig op hun plaats.
Föhnen, kleuren of extensions aanbrengen met volledige gemoedsrust - dit zeer betrouwbare stylingaccessoire kan in enkele seconden worden ingesteld, zonder het haar los te laten. De dunne tanden van deze clip kunnen eenvoudig onder elke hoek in het haar worden geplaatst.

Wat is de Sibel Clip Metaal Lang Kaart 6 stuks?

De Sibel Clip Metaal Lang Kaart is een set van 6 metalen clips die in de kappersindustrie gebruikt kunnen worden om het haar op zijn plaats te houden tijdens het knippen, stylen van kleuren. Deze clips hebben een langwerpig ontwerp en worden geleverd op een kaart.

De metalen constructie van de clips maakt ze duurzaam en stevig genoeg om het haar stevig vast te houden zonder te slippen. De clips hebben ook een veersysteem dat het gemakkelijk maakt om het haar vast te klemmen en los te maken. De lengte van de clips maakt het mogelijk om grote secties van het haar vast te zetten, waardoor de kapper meer controle heeft tijdens het knippen of stylen.

De Sibel Clip Metaal Lang Kaart is een handig hulpmiddel voor kappers en haarstylisten om het haar op zijn plaats te houden tijdens het werken, en ze zijn ook herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Clip Metaal Lang Kaart 6 stuks?

  • Metalen clips

  • Voor het scheiden van het haar

  • Gemaakt van metaal

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!