Sibel Boucle Clips Curl 100 Stuks 1-benig P003004

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5081
Kleur Chroom
Gebruik Metalen clips voor het vastzetten van watergolfrollers.
Inclusief Een verpakking bevat 100 stuks.

Waarom de Sibel Boucle Clips Curls 100 Stuks 1 bening?

De Sibel Boucle Clips Curls zijn metalen clips voor het onder andere vastzetten van watergolfrollers in het haar. De clips zijn éénpotig. Een verpakking bevat 100 stuks.  

Wat zijn de Sibel Boucle Clips Curl 100 stuks?

De Sibel Boucle Clips Curl 100 Stuks zijn handige clips voor kappers en haarstylisten die graag met precisie werken. Deze clips zijn speciaal ontworpen om het haar op zijn plaats te houden tijdens het krullen of stylen met een krultang.

Waar zijn de Sibel Boucle Clips Curl 100 stuks van gemaakt?

Als kapper is het belangrijk om te werken met ondergrondse materialen en gereedschappen, en de Sibel Boucle Clips Curl 100 Stuks zijn daar een goed voorbeeld van. De clips zijn gemaakt van duurzaam plastic en zijn stevig genoeg om het haar op zijn plaats te houden. Ze hebben een lengte van 9 cm en zijn daarom geschikt voor alle haartypes en -lengtes. Dankzij de goede greep van deze clips glijdt het haar niet weg tijdens het werken, waardoor je zeer precies kunt werken en de gewenste krullen kunt creëren. Met deze clips kun je klanten een professionele en indrukwekkende service bieden, waardoor ze tevreden en terugkerende klanten worden.

Wat zijn de voordelen van de Sibel Boucle Clips Curls 100 stuks 1 benig?

  • Metalen clips

  • Voor het vastzetten van watergolfrollers

  • Eenpotig

  • Een verpakking bevat 100 stuks

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!