Sibel Ooievaarsklem P003007

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1029

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Ooievaarsklem?

- Ganzebek klem van metaal

- In een zakje van 12 stuks

- lang model

Waarom de Sibel Ooievaarsklem?

De Sibel Ooievaarsklem is een handige klem voor kappers en haarstylisten die op zoek zijn naar een geavanceerde en gebruiksvriendelijke klem om het haar mee vast te zetten. Deze klem is speciaal ontworpen om het haar op zijn plaats te houden tijdens het knippen, kleuren of stylen.

De klem is gemaakt van duurzaam plastic en is stevig genoeg om het haar goed vast te zetten. Hij heeft een lengte van 10 cm en is daarom geschikt voor alle haartypes en lengtes. Dankzij de goede grip van deze klem glijdt het haar niet weg tijdens het werken, waardoor je zeer precies kunt werken en de gewenste haarstijl kunt creëren.

De Sibel Ooievaarsklem wordt geleverd in een handige verpakking van één stuk, waardoor je voldoende klemmen hebt om een ​​hele dag in de salon te gebruiken. Hij is ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, dankzij zijn compacte formaat.

Deze klem is een ontwikkelde tool voor elke kapper. Je kunt hem gebruiken om het haar in secties te verdelen, om pony's vast te zetten of om het haar te fixeren tijdens het stylen. Als kapper is het belangrijk om te werken met ondergrondse materialen en constructies, en de Sibel Ooievaarsklem is daar een goed voorbeeld van. Met deze klem kun je klanten een professionele en indrukwekkende service bieden, waardoor ze een tevreden en terugkerende klant worden.

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!