Sibel Boucle Clips Plastic 100 Stuks P000454

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB1023
Gebruik Clips voor het vastzetten van watergolfrollers.
Inclusief Een verpakking bevat 100 stuks.

Waarom de Sibel Boucle Clips Plastic 100 stuks?

Dit is een 2 poot clips gemaakt van kunststof voor het vastzetten van watergolfrollers. De clips worden geleverd in verschillende soorten kleuren

Wat zijn de Sibel Boucle Clips Plastic 100 stuks?

De Sibel Boucle Clips Plastic 100 Stuks zijn handige clips voor kappers en haarstylisten die graag met precisie werken. Deze clips zijn speciaal ontworpen om het haar vast te zetten tijdens het knippen, kleuren of stijlen. De clips zijn gemaakt van duurzaam plastic en zijn stevig genoeg om het haar op zijn plaats te houden. De clips hebben een lengte van 5,5 cm en zijn daarom geschikt voor alle haartypes en lengtes. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en bieden een goede grip op het haar, waardoor het haar niet wegglijdt tijdens het werken. Hierdoor is het mogelijk om zeer precies te werken en de gewenste haarstijl te creëren. De Sibel Boucle Clips Plastic 100 Stuks worden geleverd in een handige verpakking van 100 stuks, waardoor je voldoende clips hebt om een ​​hele dag in de salon te gebruiken. Ze zijn ook gemakkelijk op te bergen en mee te nemen, dankzij hun compacte formaat.

Wat zijn de voordelen van de Sibel Boucle Clips Plastic 100 stuks?

·Clips voor het vastzetten van watergolfrollers

·Gemaakt van kunststof

·Tweepotig

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!