Sibel Plastic Stekers Kleur 20 Stk P001341

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk Sibel
Cataloguscode SIB5118
Gebruik Plastic stekers voor het vastzetten van rollers.
Inclusief Een verpakking bevat 20 stuks.
Afmeting Lengte: 77 millimeter.

Waarom de Sibel Plastic Stekers Kleur 20 Stk?

Sibel Plastic Stekers zijn kleine plastic stukjes die in de kappersindustrie worden gebruikt om het haar te scheiden en vast te zetten tijdens het knippen, stylen van kleuren. Deze steekjes zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en worden geleverd in een verpakking van 20 stuks.

De Sibel Plastic Stekers zijn zeer handig en kunnen op verschillende manieren worden gebruikt. Ze kunnen bijvoorbeeld worden gebruikt om het haar in secties te verdelen en vast te zetten tijdens het knippen, zodat de meer kapper controle heeft over de lengte en de vorm van het haar. Ook kunnen ze worden gebruikt om het haar vast te zetten tijdens de kleuren, om ervoor te zorgen dat de kleur gelijkmatig verdeeld wordt en niet vlekt op andere delen van het haar.

Het plastic materiaal van de steekjes is zacht en flexibel, wat betekent dat ze het haar niet beschadigen of trekken tijdens het gebruik. Ze zijn ook herbruikbaar en gemakkelijk schoon te maken na gebruik.

Wat zijn de kenmerken van de Sibel Plastic Stekers Kleur 20 Stk?

  • Plastic stekers

  • Voor het vastzetten van rollers

  • Met een lengte van 77 millimeter

  • Verpakking van 20 stuks

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!