Biosilk Silk Therapy Beach Texture 167ml

Specificaties
Meer informatie
Merk Biosilk
Cataloguscode BSK0020
Gebruikswijze

Verdeel BioSilk Beach Texture Spray gelijkmatig over het haar vanaf uw haarwortels tot de punten. Werk de spray door het haar heen met de handen. Laat het haar aan de lucht drogen of breng het haar in model met behulp van een diffuser.

Waarom Biosilk Silk Therapy Beach Texture 167ml?

Een haarspray voor het creëeren van de ultieme beachlook, met deze verstevigende spray creëer je golvend, krullend of warrig haar

Biosilk Beach Texture Spray geeft de ultieme strandlook door de toevoeging van natuurlijke zijde, vitaminen, kruiden en zeezout. De spray zorgt voor golvend en volumineus haar, maar geeft ook stevigheid aan het haar. Alle voordelen van de beachlook, zonder dat het haar droog en stroef aanvoelt door het zoute water. Biosilk Beach Texture Spray kan zowel gebruikt worden op droog als vochtig haar en geeft de ideale mix van volume, body en textuur. Van nature golvend haar zal nog meer gaan golven door deze stylingspray. Biosilk Beach Texture Spray geeft het haar versteviging, volume en een stralende beach look.

 

Wat zijn de kenmerken van Biosilk Silk Therapy Beach Texture 167ml?

  • Creëert de ultieme beach look
  • Geeft het haar versteviging en volume
  • Geeft het haar meer textuur
  • Vrij van SLS, parabenen en siliconen

Hoe gebruik je Biosilk Silk Therapy Beach Texture 167ml?

Verdeel Biosilk Beach Texture Spray gelijkmatig over het haar vanaf uw haarwortels tot de punten. Werk de spray door het haar heen met de handen. Laat het haar aan de lucht drogen of breng het haar in model met behulp van een diffuser.

Wat is het resultaat van Biosilk Silk Therapy Beach Texture 167ml?

Biosilk Beach Texture Spray zorgt voor de ultieme beach look. Het haar is steviger, heeft meer volume en zachte golven.