Nieuw

THS Quiclean Desinfecterende Handgel 70% Alcohol 250ml

<%= discount_percentage %>%
€ <%= final_price %> € <%= regular_price %>
Specificaties
Meer informatie
Merk THS
Cataloguscode THS0015
Gebruik Zet de handhygiëne op de eerste plaats met deze desinfecterende handgel.
Gebruikswijze
  1. Breng een kleine hoeveelheid aan op één hand.
  2. Verdeel de handgel met een wasbeweging.
  • Desinfecterende handgel

  • Met 70% alcohol

  • Doodt 99.9% van alle schadelijke bacteriën

  • Te gebruiken zonder water

Waarom de desinfecterende Handgel 70% Alcohol?

Met deze desinfecterende handgel 70% alcohol zorg je voor een directe en doeltreffende handontsmetting, zonder het gebruik van water. De desinfectie handzeep doodt 99.9% van alle schadelijke bacteriën binnen enkele seconden. Daarnaast geeft de handgel je huid een schoon en fris gevoel. 

Via de handen verspreiden virussen heel gemakkelijk, zoals het nieuwe coronavirus. De handen komen constant ongemerkt met allemaal plekken in aanraking en daarom is het belangrijk om het constant te desinfecteren. Met deze handgel kun je daar op een gemakkelijke manier voor zorgen!

Hoe gebruik je de desinfecterende Handgel 70% Alcohol?

Breng een kleine hoeveelheid aan op één hand en verdeel de handgel met een wasbeweging. Zet de handhygiëne op de eerste plaats. Het is in de huidige periode van belang om op verschillende plaatsen een fles handgel neer te zetten, om de handhygiëne hoog te houden. Deze desinfectie gel wordt geleverd in een handige 250ml verpakking, die ideaal is voor in de kapsalon waar niet overal water is. Maar ook ideaal voor het desinfecteren van de handen achter je bureau op kantoor of thuis.

Total Hair Service: Dé online kapperswinkel

Total Hair is een kapperswinkel, dat uitsluitend aan de kapper, kapsalon of barbier verkoopt. Onze kapperswinkel heeft een snelle levering en een groot aanbod aan professionele kappersmerken zoals Affinage, Biosilk, CHI en Balmain. Je kunt bij ons terecht via de webshop, maar je kunt ook onze showroom bezoeken! Onze collega’s staan daar voor je klaar met een lekkere kop koffie, thee of wat fris. Hier vind je ons adres en openingstijden.

Heb je een vraag over een product of je bestelling? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. Je kunt ons ook mailen via info@totalhair.nl.

Ook interessant voor jou