Balmain HC Golden Styling Comb

Specificaties
Meer informatie
Merk Balmain HC
Cataloguscode BAL1248

Wat is de Balmain HC Golden Styling Comb?

De Balmain HC Golden Styling Comb is een gouden kam uit de Golden Comb collectie. De kam is ontworpen met grove tanden die gemakkelijk door het haar heen gaan. De kam is perfect voor het stylen van het haar en het ontwarren van het haar. Geschikt voor het uitkammen van krullen om zo zachte golven te creëren en het ontwarren van nat haar zonder het haar af te breken of te beschadigen. De Balmain HC Golden Styling Comb heeft een unieke vorm, is van hoge kwaliteit en is geschikt voor elk haartype.

Hoe gebruik je de Balmain HC Golden Styling Comb?

Je gebruikt de Balmain HC Golden Styling Comb om zachte golven in het haar te creëren. Was de haren eerst en droog het daarna goed. Je kunt het haar ook nog ontwaren met de Balmain HC Detangling Spa Brush. Krul het haar met een krultang en gebruik de Session Spray Medium voor een langdurige hold. Kam de krullen uit met de Balmain HC Golden Styling Comb om mooie zachte golven te creëren.

Wat zijn de kenmerken van de Balmain HC Golden Styling Comb?

- 14 Karaats goud

- Professionele stylingskam

- Creëert zachte golven

 

Total Hair Service: Exclusief voor kappers, kapsalons en barbiers

Total Hair Service is dé webshop voor al jouw kappersproducten. Total Hair Service verkoopt exclusief aan kappers, kapsalons en barbiers. Hierdoor kunnen we jou de optimale service bieden en meedenken met een passend advies. 

Loop je als kapper of barbier ergens tegenaan? Stuur ons gerust een appje via 06-23 25 53 40 of bel ons via 050 549 00 25. We zijn ook bereikbaar via info@totalhair.nl. Bekijk hier alle contactmogelijkheden.

Heb je nog vragen?

Neem gerust contact met ons op!